ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κρίσιμη προθεσμία η 30η Ιουνίου για τις ΚΑΕ! Επιστροφή της εγγυητικής 200.000 ευρώ 1η Ιανουαρίου

Δυο σημαντικές ημερομηνίες προκύπτουν μετά το σημερινή διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ για τα κριτήρια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Κρίσιμη προθεσμία η 30η Ιουνίου για τις ΚΑΕ! Επιστροφή της εγγυητικής 200.000 ευρώ 1η Ιανουαρίου. 

Με πιο απλά λόγια, μέχρι τις 30 Ιουνίου η ΚΑΕ Άρης και κάθε ΚΑΕ θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει μια διαδικασία που να πληρούνται οι προϋποθέσεις, που θα προεγκρίνει η επιτροπή του ΕΣΑΚΕ για την αδειοδότηση. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα είναι η τελική ημερομηνία ή αν θα υπάρχει παράταση για επανέλγχο.

Το δεύτερο σημείο-ημερομηνία έχει να κάνει με την εγγυητική. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ελάχιστη εγγυητική 60.000 ευρώ. Οι ομάδες θα είναι υποχρεωμένες να καταθέτουν άλλα 140.00 ευρώ. Δηλαδή, να φτάνουν στο ποσό των 200.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η ΚΑΕ Άρης και η κάθε ΚΑΕ θα πρέπει να έχουν ρευστότητα με το… καλημέρα σε αυτό το ποσό.

Αυτά τα 200.000 ευρώ είναι η Εγγυητική Καλής Εκτέλεσης. Αυτά τα χρήματα θα κατατίθενται σε λογαριασμό του ΕΣΑΚΕ και οι ομάδες θα μπορούν να τα λάβουν την 1η Ιανουαρίου της αγωνιστικής περιόδου ώστε να διευκολυνθούν σε ενδεχόμενες δυσκολίες ρευστότητας.

To Top