Κρίσιμη συνάντηση της ΣΑΡΙΣΑ αυτή την ώρα..

Η συνάντηση της ΣΑΡΙΣΑ που είχε αναβληθεί την περασμένη βδομάδα, πραγματοποιείται αυτή την ώρα με δύο βασικά θέματα. Το πρώτο αφορά την διάδοχη κατάσταση σε διοικητικό επίπεδο, όπου θα συζητηθούν οι παράμετροι της λύσης διοίκησης πρωτοδικείου και το δεύτερο είναι αν θα αποφασιστεί οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ για την απόκτηση παίκτη ή παικτών.

Ο Άρης μέσα στο παρκέ έδειξε χθες σημάδια βελτίωσης. Μέσα από την σημερινή συνάντηση των μελών της ΣΑΡΙΣΑ θα προκύψει αν αυτή η βελτίωση θα… τονωθεί με την οικονομική ενίσχυση της εταιρείας αστικής ευθύνης προς την ΚΑΕ, ώστε να ενεργοποιηθεί σε πρώτη φάση η απόκτηση του Δημήτρη Τσαλδάρη. Ο Έλληνας γκαρντ έχει συμφωνήσει με την πρόταση που του έχει γίνει, όμως ζητάει εγγυήσεις για τα χρήματά του και αυτές μπορούν να δοθούν την δεδομένη στιγμή από την ΣΑΡΙΣΑ.

Θα συζητηθεί εκτενώς και το θέμα της διοίκησης πρωτοδικείου, που ακούγεται ολοένα και περισσότερο. Μέλη της ΣΑΡΙΣΑ επιθυμούν να τοποθετηθούν σε μια τέτοιου είδους διοίκηση, όμως αυτό θα το αποφασίσουν οι μέτοχοι ή ο Ερασιτέχνης Άρης.

To Top