Κρίσιμη συνάντηση των νομικών με τον νέο πρόεδρο και φόντο το 99 και τις συμφωνίες με τους παίκτες

Οι κίτρινοι σημείωσαν μια σημαντική νομική νίκη ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, μια και αναβλήθηκαν επ’ αόριστον όλες οι υποθέσεις που αφορούν παλαιότερα χρέη (Κουλουχέρης, Μενδρινός, Φατί, Καστίγιο, Σανκαρέ κ.α. ), οι οποίες ήταν να εκδικαστούν χθες!

Παρά τις έντονες αντιρρήσεις του δικηγόρου των Σανκαρέ, Ντίκο, Καστίγιο, Γιώργου Ζελελίδη, το σημείο «κλειδί» στην υπόθεση αποτέλεσε η δικαστική απόφαση για το άρθρο 99, την οποία χρησιμοποίησε ο Άρης, πετυχαίνοντας την αναβολή.

Συγκεκριμένα, ο νομικός του Άρη Χρήστος Γρόλλιος διάβασε τις επίμαχες σελίδες 10-11 από τη δικαστική απόφαση που άνοιξε τη διαδικασία για το άρθρο 99, με τις οποίες καταρρίπτεται σαν χάρτινος πύργος τα περί αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ και ζήτησε εύλογο χρονικό διάστημα για να έρθουν σε συμφωνίες με τους παίκτες, στο πλαίσιο της κοινής γραμμής με την Ομοσπονδία.

Το δικαστήριο έκρινε, λοιπόν, ότι δεν μπορεί να δικάσει όσο υπάρχει η απόφαση για το 99 και ο Άρης κέρδισε κι άλλο χρόνο ώστε να βρει μία φόρμουλα συνεννόησης και συμφωνίας με τους παίκτες.

Πάνω σε αυτή τη βάση, είναι προγραμματισμένo σήμερα να γίνει ευρεία σύσκεψη ενημέρωσης των νομικών του Άρη (Aργυριάδης, Τσομίδης, Χριστοφορίδης, Γρόλλιος) με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος θα γίνει γνώστης και επίσημα της κατάστασης που υπάρχει, ώστε να δρομολογηθεί το σχέδιο δράσης.

Όπως είναι γνωστό και έχει ειπωθεί κατά κόρον, τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες και τις συμφωνίες, δεν τις κάνουν οι δικηγόροι, αλλά θα πρέπει να τις υλοποιήσει η διοίκηση έχοντας τη δυνατότητα καταβολής ενός σημαντικού ποσού για να περάσουμε από τα λόγια στη φάση των πράξεων. Άλλος χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, καθώς ήδη έχουν περάσει δέκα ημέρες από τότε που άνοιξε η διαδικασία για την υπαγωγή στο άρθρο 99.

 

To Top