Συμβούλιο μέχρι τα ξημερώματα στην ΚΜΑ, έδωσαν εξηγήσεις και έστειλαν το μήνυμα “Προχωράμε ενωμένοι”! (photo)

Μέχρι τα ξημερώματα κράτησε το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη με θέμα τη συμπεριφορά του αντιπροέδρου Κώστα Γεωργιάδη και του ταμία Δημήτρη Τατάκη την παραμονή των εκλογών για την ΠΑΕ.

Ο μεν Τατάκης έδωσε τις δικές του εξηγήσεις και ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη, εάν ξεπέρασε τα όρια τονίζοντας ότι δεν είχε σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα, ούτε να προσβάλει τη διαδικασία των εκλογών. Ο Γεωργιάδης εξήγησε από την πλευρά του ότι οι όποιες ενέργειες του, είχαν σκοπό να βοηθήσουν τον φορέα και όχι κάποιον υποψήφιο συγκεκριμένα, ενώ δήλωσε θιγμένος από την ανακοίνωση της ΚΜΑ, θεωρώντας ότι τον μείωσε στα μάτια του κόσμου, χωρίς να έχει κάτι μεμπτό.

Τέθηκε από την εξελεγκτική επιτροπή θέμα απομάκρυνσής τους, αλλά μετά από πολύωρες συζητήσεις,  βρέθηκαν τα σημεία που τους ενώνουν και όχι αυτά που τους χωρίσουν από τα μέλη του δ.σ., με αποτέλεσμα να παρθεί η απόφαση να προχωρήσουν όλοι ενωμένοι για το καλό της ΚΜΑ και του Άρη γενικότερα, χωρίς να υπάρξει κάποια επίπτωση στους Γεωργιάδη, Τατάκη.

Εντός της ημέρας αναμένεται να βγει και ανακοίνωση σχετικά από την ΚΜΑ

Δεν είναι τυχαία η συμβολική φωτογραφία που βγήκε τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από τα γραφεία της Κοινωνίας Μελών στο Κλεάνθης Βικελίδης με τους Γεωργιάδη, Τατάκη, την οποία σας παρουσιάζει το PRESSARIS.

 

To Top