ΤΩΡΑ: Κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή του βόλεϊ του Άρη! – Όλα τα σενάρια

Κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή του βόλεϊ του Άρη ξεκινάει στις 20:00 σήμερα!

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Συγκεκριμένα, η Νίκη Αιγινίου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και ο Άρης περιμένει τα εξής αποτελέσματα για να παραμείνει στην Α2 κατηγορία:

– Ο ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και να ρίξει τον Παναθηναϊκό στην Α2 ανδρών (μαζί με την Παναχαϊκή που ήδη έχει υποβιβαστεί) θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ. Σε αυτές τις εξελίξεις σώζεται ο Άρης.

Εάν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί από τη Νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ θα υποβιβαστεί στην Α2 ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του.

– Εφόσον, ο Παναθηναϊκός ηττηθεί με 3-2 σετ επίσης είναι ένα «καλό» αποτέλεσμα για αυτούς διότι δεν τους αφήνει στον… τόπο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να νικήσουν με τρίποντο τον αδιάφορο Εθνικό Αλεξανδρούπολης για να μείνει στην κατηγορία. Γεγονός δηλαδή που ελαχιστοποιεί τις ελπίδες του Άρη για παραμονή.

– Εφόσον ο Παναθηναϊκός νικήσει 3-2 σετ θέλει να έχει διαφορά πόντων καλύτερη από το +3 στους συνολικούς πόντους. Η Νίκη Αιγινίου στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη 3-2 σετ και με συνολικούς πόντους 107-104.

– Ο Παναθηναϊκός στην ιδανική για τον ίδιο περίπτωση θέλει νίκη με 3-1 ή 3-0 σετ για να προσπεράσει τη Νίκη και να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Στο τελευταίο σενάριο υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα ο Άρης!

To Top