ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νέο φιλικό συμπερασμάτων στη Λάρισα (photos)

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα ήταν το παιχνίδι και στη Λάρισα για τον Άρη με αντίπαλο τον Φάρο, στη διάρκεια του οποίου ο Βαγγέλης Αγγέλου δοκίμασε σχήματα και τακτικές ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα κεκλεισμένων των θυρών, έδωσε σήμερα (26/04) ο Άρης κόντρα στον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, στο κλειστό της Νεάπολης της θεσσαλικής πόλης. Οι δυο ομάδες συμφώνησαν να μην κρατηθεί σκορ. Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, οι δυο προπονητές ήθελαν να διατηρήσουν τους παίκτες σε αγωνιστική εγρήγορση, ενόψει των τριών αγώνων που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Basket League”.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν είχε στη διάθεση του τους Γιάννη Αθηναίου και Bryce Douvier, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα του αριστερού τους ποδιού, αλλά και τον Gary Bell, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Και οι τρεις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα πριν την έναρξη του φιλικού.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Steve Burtt που έχει πρόβλημα στο γόνατο και τον Reggie Keely, λόγω στομαχικών διαταραχών.

 

 

To Top