Κρίσιμο 48ωρο για το θέμα Βεζένκοφ

Στην διάρκεια της σημερινής μέρας κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του Άρη και της οικογένειας του Αλέξανδρου Βεζένκοφ για το θέμα της παραμονής ή όχι του νεαρού φόργουορντ στην ομάδα με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου.

Οι γονείς του αθλητή του Άρη φτάνουν σήμερα στην Θεσσαλονίκη και λογικά στην διάρκεια της ημέρας ή το αργότερο αύριο θα έχουν την καθοριστική συνάντηση για να συζητήσουν το θέμα της παραμονής του γιου τους. Δεν πρόκειται να πάρουν αυτοί την απόφαση, αλλά θα την μεταφέρουν στον 17χρονο παίκτη στη Βουλγαρία όπου και βρίσκεται συμμετέχοντας στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Λετονίας.

Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει τι θα συμβεί, αν και οι περισσότερες πιθανότητες είναι να επιλέξει ο παίκτης το Εξέβιερ. Ο Άρης θα κάνει την προσπάθειά του να πείσει τον παίκτη ότι το καλό του είναι να παραμείνει στον Άρη, θα καταθέσει και επίσημη πρόταση και θα περιμένει την απάντησή του.

 

To Top