Ο «καυτός» φάκελος για το άρθρο 99, ο διαμεσολαβητής και οι ομάδες εργασίας!

Η κρίσιμη συνάντηση που έγινε την Πέμπτη ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη και των νομικών του Άρη είχε ως αποτέλεσμα να συμφωνηθούν δράσεις κι ενέργειες σε ότι αφορά την υπόθεση του άρθρου 99.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης και οι τέσσερις νομικοί, Χρήστος Γρόλλιος, Αργύρης Αργυριάδης, Σπύρος Χριστοφορίδης και Στάθης Τσομίδης ανέλυσαν την κατάσταση που υπάρχει με στόχο έναν πλήρη φάκελο ως τις 16 Αυγούστου, ώστε το δικαστήριο να επικυρώσει την υπαγωγή του στις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Σημείο αιχμής φυσικά οι διακανονισμοί που έχει πετύχει όλο το προηγούμενο διάστημα ο Δημήτρης Ηλιάδης. Οι νομικοί του Άρη  παρέλαβαν έγγραφα και στοιχεία για την υπόθεση, ενώ συμφωνήθηκε να δημιουργηθούν ομάδες εργασίας, που θα απαρτίζονται από νομικούς και στελέχη της διοίκησης, οι οποίες θα αναλάβουν συγκεκριμένους τομείς δράσης, προκειμένου υπάρξει συγκεκριμένη. Ο στόχος είναι σαφής: το συντομότερο δυνατόν, ο Άρης να έχει επικυρώσει τους πρώτους διακανονισμούς, συμπεριλαμβάνοντας τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα στο φάκελο που θα αρχίσει να καταρτίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση ήταν παρών και ο διαμεσολαβητής Λουδοβίκος Σιλάβος. Παράλληλα, στο τραπέζι των συζητήσεων “έπεσε” και το θέμα των ρυθμίσεων με το Δημόσιο. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια με στοχευμένη και μεθοδική δράση.

 

 

To Top