Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον 1-2: Ξεκίνημα… ζάχαρη με ρεκόρ 27 ετών

Η Έβερτον πέρασε με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας και έκανε το 3×3 σε ξεκίνημα σεζόν, κάτι που δεν είχε καταφέρει από το 1993-’94, για να βρεθεί μόνη στην κορυφή της Premier League.

Μαζί με το League Cup μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. Αυτό η Εβερτον δεν το είχε κάνει ποτέ ξανά από το πολύ μακρινό 1938-’39. Οπότε, είναι ιστορική στιγμή αυτή που βιώνει μετά και το νικηφόρο πέρασμά της από το «Σέλχαρστ Παρκ», όπου καθάρισε και την Κρίσταλ Πάλας (2-1).

Ο Χάμες Ροδρίγκες οργάνωσε εκ νέου το παιχνίδι των Ζαχαρωτών και ξεκίνησε και τα δύο γκολ τους. Ο Κάλβερτ-Λιούιν (10’) με πλασέ σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι και έφτασε τα πέντε γκολ σε αυτό το διάστημα. Ο Κουγιατέ ισοφάρισε με κεφαλιά (26’), αλλά το VAR υπέδειξε πέναλτι και ο Ριτσάρλισον ευστόχησε από την άσπρη βούλα (40’).

Η Εβερτον ήταν καλύτερη και στη συνέχεια, δεν απειλήθηκε και έφτασε στο 3×3, στο καλύτερο ξεκίνημά της δηλαδή στην Premier League, κάτι που είχε επαναλάβει πριν 27 χρόνια. Για την Πάλας αυτή ήταν η πρώτη ήττα στη σεζόν.

To Top