«Κρατάω τα θετικά από τον Άρη»

O πρώην προπονητής των ακαδημιών του Άρη, Τάσος Θέος, μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα αλλά και για τη περσινή χρονιά.

«Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον πρόεδρο, τον κάλεσα 2-3 φορές αλλά δεν μου είπε κάτι επίσημα. Είχα μια επαφή, αλλά τίποτα επίσημο. Εμείς είχαμε κάνει τον σχεδιασμό της Κ17 και Κ20. Νομίζω ότι δεν ήταν καλό  για τον κόσμο του Άρη και για μένα προσωπικά για να δουλέψω, δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε άλλο και για τα θέματα αυτά αλλά για τη δική μου συνέχεια της σταδιοδρομίας» είπε στον “Αρένα” για να συνεχίσει:

Για τον Άρη: «Σίγουρα κρατάω την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τη προσπάθεια που έκαναν αυτά τα παιδιά και τα θετικά από τον Άρη. Ευχαριστώ τον κόσμο, τον κ.Αβάνογλου αλλά και τον κ.Παπαδόπουλο που δούλεψα δίπλα του, είδα πως δουλεύει διότι ήταν παρεξηγημένος.

Με τη ψυχολογία και με τη τακτική του βοήθησε. Παρόλο που ήταν όλες εκείνες οι κρίσιμες μέρες, μου είχαν πει κάποιοι προπονητές από τον Άρη, η ομάδα έπεσε που πας τώρα. Εμείς που ζήσαμε την ομάδα, ψυχολογικά ήταν πολύ χάλια. Το έβλεπα στα μάτια των παιδιών,  έπρεπε να πιστέψουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν και να κοιτάξουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Μέσα από την τακτική του ο κ.Παπαδόπουλος έδωσε το στίγμα του,  παρουσιαζόμασταν καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Το πρόσωπο της ομάδας ήταν καλό και με τη βοήθεια του κόσμου τα καταφέραμε».

To Top