Μποχωρίδης: “Θέλω να μείνω στον Άρη”

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη εξέφρασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης δηλώνοντας άγνοια για τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής γκαρντ των κίτρινων παραχώρησε συνέντευξη στο mpasketmania.blogspot.gr. Αναλυτικά όσα είπε:

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

«Προσωπικοί μου στόχοι για τη φετινή χρονιά είναι να βελτιωθώ όσο πιο πολύ μπορώ μέσα από τη σκληρή δουλειά καθώς και από τα παιχνίδια από τα οποία θα κερδίζω σημαντικές εμπειρίες έτσι ώστε να είμαι έτοιμος τα επόμενα χρόνια να παίξω σε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας».

Ποιοι ήταν οι στόχοι που είχατε θέσει σαν ομάδα τη σεζόν που πέρασε και πόσο ευχαριστημένοι είστε από την τελική της θέση;

«Ως αρχικό μας στόχο είχαμε θέσει την είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ο δεύτερος μας στόχος ήταν να μπούμε στην εξάδα για να μην αντιμετωπίσουμε κάποιον εκ των Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού και μετά αφού ολοκληρώσαμε με επιτυχία τους στόχους μας, είπαμε να πάμε με όρεξη και διάθεση στα υπόλοιπα παιχνίδια, χωρίς άγχος, για να περνούσαμε αν αξίζαμε στην τετράδα».

Γνωρίζεις τα σενάρια που σε θέλουν στον Παναθηναϊκό;

«Δεν ξέρω τίποτα εγώ. Μόνο ο μάνατζερ μου ασχολείται και γνωρίζει αυτά τα θέματα. Εγώ θέλω να μείνω στον Άρη και δεν σκέφτομαι την αποχώρησή μου. Εάν υπάρξει κάποια πρόταση όμως, θα κάτσουμε να το συζητήσουμε με τη διοίκηση και θα το δούμε τότε».

Μπορούσες ποτέ να σκεφτείς ότι θα αγωνίζεσαι σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο όταν ήσουν μικρός;

«Σίγουρα αποτελούσε ένα όνειρο κάτι τέτοιο όμως ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γινόταν αληθινό παρά τη σκληρή δουλειά που έκανα. Από μικρό παιδί ονειρευόμουν κάποια μέρα να αγωνιστώ στο ανδρικό του Άρη και να καθιερωθώ σε αυτήν την ομάδα».

Ποια είναι τα συναισθήματά σου για τον Άρη και τι έχεις να πεις για τον κόσμο του;

«Για τον Άρη, τα συναισθήματά μου δεν μπορώ να τα πω έτσι απλά γιατί από μικρό παιδί έμενα στη Χαριλάου δίπλα στο γήπεδο και από 7 χρονών είμαι στον Άρη. Για εμένα το Παλέ είναι το δεύτερο σπίτι μου. Όσο για τον κόσμο του, τον νιώθω πολύ κοντά μου επειδή πριν από μερικά χρόνια ήμουν και εγώ μαζί τους και φώναζα για την αγαπημένη μου ομάδα. Ο κόσμος του Άρη είναι φοβερός και κυρίως μπασκετικός».

Ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά τα οποία ονειρεύονται κάποια στιγμή να παίζουν δίπλα σου και να φτάσουν στο επίπεδό σου τι έχεις να πεις; Μπορεί ένα παιδί χωρίς ιδιαίτερο ταλέντο με σκληρή δουλειά και αφοσίωση να φτάσει ψηλά και να γίνει από τους κορυφαίους ή μόνο τα ταλέντα μπορούν να φτάσουν ψηλά;

«Για τα μικρά παιδιά αν θέλουν να παίξουν μπάσκετ, τους προτείνω σκληρή δουλειά και να μην τα παρατήσουν ποτέ αν αυτό θέλουν πραγματικά. Επίσης είμαι της άποψης πως το ταλέντο είναι πολύ σημαντικό σε έναν παίκτη αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό για να πετύχει. Κατά τη γνώμη μου είναι ο συνδυασμός του ταλέντου με τη δουλειά. Επίσης υπάρχουν περιπτώσεις παικτών οι οποίοι χωρίς ιδιαίτερο ταλέντο έκαναν μεγάλη καριέρα μέσα από σκληρή δουλειά».

To Top