Κραυγή αγωνίας από τον Σπυρίδωνα: «Ο Άρης είναι στην κόψη του ξυραφιού και χωρίς φίλους! Έχει μόνο τον κόσμο του»

Ο Άρης για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί βρίσκεται στο τέλος της βαθμολογίας, στο χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών. Δεν σηκώνει να χάσει τον προσανατολισμό του. Ήδη έγιναν πολλοί λάθος χειρισμοί και φέτος. Δεν αντέχει άλλους…

Ο Άγγελος Σπυρίδων δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τη σκληρή γλώσσα της αλήθειας. «Ο Άρης είναι στην κόψη του ξυραφιού. Είναι στο τέλος της βαθμολογίας και παίζει την επιβίωσή του και χρειάζονται πράξεις, ενότητα και μάχη για να σωθεί» λέει στο PRESSARIS υπογραμμίζοντας ότι: «Πρέπει να μαζέψει βαθμούς άμεσα για να μείνει στο παιχνίδι. Με χαρτί και μολύβι χρειάζεται τουλάχιστον 32 βαθμούς μέχρι το τέλος. Για να γίνει αυτό θέλει τουλάχιστον 4-5 νίκες μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Χρειάζεται εγρήγορση από όλους».

Ο «Ρίνγκο» σημείωσε ακόμη ότι: «Ήρθε ένας Ισπανός προπονητής. Τον ξέρω γιατί παρακολουθώ το Ισπανικό ποδόσφαιρο. Έχει καλό όνομα, έχει επιτυχίες, αλλά έχει και υποβιβασμούς. Έχει τώρα να διαχειριστεί μια ομάδα με συγκεκριμένες δυνατότητες, τις οποίες ξέρουμε όλοι. Πρέπει αυτή η ομάδα να φτάσει στο μάξιμουμ της. Θα χρειαστεί χρόνο, όμως, περίπου ένα με ενάμιση μήνα, μέχρι να τους μάθει όλους και να προσαρμοστεί. Ελπίζω να πετύχει το σκοπό του».

Η κραυγή αγωνία του Σπυρίδωνα χτυπάει το καμπανάκι: «Όλοι βλέποντας και τη διαιτησία ότι ο Άρης δεν έχει φίλους. Είναι μόνος. Είδαμε τι έγινε στα άλλα παιχνίδια, είδαμε ότι μας ισοφάρισαν με τον Ατρόμητο με γκολ που ήταν και χέρι και φάουλ. Ο Άρης βαδίζει μόνος χωρίς χάρες και παραχωρήσεις στο πρωτάθλημα. Το αντίθετο μάλιστα. Δέχεται και τρικλοποδιές. Το μόνο που του έμεινε είναι ο κόσμος του! Είναι το όπλο του. Πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε γύρω από αυτόν, για να επιβιώσει η ομάδα. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι πικραμένος. Κάποιοι μπορεί να αισθάνονται και ντροπή για την κατρακύλα. Και γω πονάω, μπορεί και να ντρέπομαι εδώ που είμαστε, αλλά είμαστε όλοι Άρης και θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη αυτά τα συναισθήματα, για να βοηθήσουμε».

Τέλος, ο παλαίμαχος άσος του Άρη είπε για το γεγονός ότι έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να ενεργοποιηθεί στη ομάδα: «Έπαιξα 18 χρόνια μπάλα στον Άρη. Αυτό είναι το σπίτι μου. Μου έγινε πρόταση για να μπω ακόμη και σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Είμαι θετικός αρκεί να υπάρχουν όλες οι δυνάμεις που θα βοηθήσουμε να σωθεί ο Άρης. Προσωπικά δεν είμαι για τα… γραφεία, αλλά για να βοηθήσω στο αγωνιστικό κομμάτι».

To Top