Νέτο: “Θέλω να μείνω στην Βραζιλία!”

Επέκταση συμβολαίου θέλει να κάνει με την Μπαϊα ο Ντάρσι Νέτο, επιθυμώντας την παραμονή του στην βραζιλιάνικη ομάδα και μετά το 2013, όταν και τελειώνει το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πριν μερικούς μήνες όταν άφησε τον Άρη και την Θεσσαλονίκη.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μιλώντας στον τοπικό Τύπο υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως “φυσικά και η επιθυμία μου είναι να μείνω στην Βραζιλία. Η οικογένειά μου είναι εδώ, οι γονείς μου, ο γιος μου. Θα μιλήσω με τον Μαρσέλο (Γκιμαράες Φίλιο, πρόεδρο της Μπαϊα). Το συμβόλαιό μου ήταν μέτριου ρίσκου. Έφυγα από την Ελλάδα για να κερδίσω κάποια χρήματα, θα μιλήσουμε. Το μυαλό μου είναι εδώ σήμερα”.

Η απόκτηση του Νέτο αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία από τον κόσμο της Μπαϊα επειδή ήταν 30 ετών. “Πολλοί δεν πίστευαν ότι ένας παίκτης 30 χρονών θα μπορούσε να παίξει καλά! Προσπάθησα να μη το σκέφτομαι και συγκεντρώθηκα στην προπόνηση για να δώσω το καλύτερο που μπορούσα. Η Μπαϊα δεν έπρεπε να ήταν σε αυτή την θέση”, είπε ο πρώην παίκτης του Άρη, που ήταν από τις βασικές αιτίες της ανάκαμψης της Μπαϊα και της παραμονής της στην πρώτη κατηγορία της Μπραζιλεϊράο.

 

To Top