Κραυγή αγωνίας του Ταπούτου!

Οι παίκτες έχουν φτάσει στα όρια τους εξαιτίας της αδυναμίας της διοίκησης του Άρη να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στους παίκτες. Ο Χρήστος Ταπούτος, εκπροσωπώντας και τους συμπαίκτες του πήρε θέση για το θέμα αυτό, στέλνοντας το μήνυμα στους διοικούντες της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ και ζητώντας να δοθεί άμεσα λύση.

Τόνισε αρχικά πως “θέλω να αναφερθώ σε ένα πρόβλημα που υπάρχει μέσα στην ομάδα και το οποίο έχει μαθευτεί τις τελευταίες μέρες. Μιλάω για το οικονομικό που είναι τεράστιο. Οι Έλληνες παίκτες έχουμε κατανόηση, έχουμε υπομονή. Πρέπει να δούμε αποτελέσματα, να κάνει κάτι η διοίκηση. Δεν μπορώ να πω πως είμαστε δυσαρεστημένοι αλλά σίγουρα η υπομονή μας εξαντλείται”, και πρόσθεσε: “Υπάρχουν παιδιά που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Υπάρχουν παιδιά που χρειάζονται τα λεφτά για να ζήσουν οι οικογένειες τους. Υπάρχουν παιδιά που είναι απλήρωτα σχεδόν ένα χρόνο, κάποια άλλα που δεν έχουν δει ούτε ένα ευρώ. Δεν ξέρω αν αυτό είναι ένα μέτρο πίεσης προς τη διοίκηση αλλά θεωρώ πως τα περιθώρια έχουν στενέψει και πρέπει να γίνει κάτι άμεσα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι παίζουμε μπάσκετ, να προσπαθούμε μέσα στο γήπεδο αλλά θέλουμε να δούμε και μια κίνηση από τη διοίκηση. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να βρεθεί η λύση στο θέμα αυτό γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει”.

Όσο για τον αγώνα ο Ταπούτος δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες του. “Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, καταθέσαμε την ψυχή μας στο γήπεδο. Στο τέλος παρά τις αντιξοότητες, ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού, δείξαμε ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε να το οδηγήσουμε στην παράταση και να το κερδίσουμε. Η ομάδα έχει πετύχει τον βασικό της στόχο, προκρίθηκε στους «16» του Γιούροκαπ”.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την εντυπωσιακή του συμπαράσταση: “Η παρουσία του κόσμου ήταν εκπληκτική. Τον περιμέναμε να έρθει έτσι μαζικά να μας υποστηρίξει για να κατακτήσουμε τη νίκη και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Ξέραμε πως δουλειά που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς θα βγει κάποια στιγμή και νομίζω μέχρι στιγμής ο κόσμος είναι αρκετά ευχαριστημένος. Αυτό φάνηκε και από τη σημερινή του παρουσία στο γήπεδο”.

Η αποστολή του Άρη στους «16» του Γιούροκαπ είναι πλέον πολύ δύσκολη όμως αυτό που προέχει είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και το παιχνίδι της μεθεπόμενης Τετάρτης (28/12) με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία: “Τα πράγματα γίνονται αρκετά δύσκολα στη διοργάνωση. Έχουμε χρόνο για την Ευρώπη. Τώρα θα πρέπει πετύχουμε νίκες στο πρωτάθλημα για να ανέβουμε βαθμολογικά. Θα πρέπει να συνεχίζουμε να βγάζουμε την εικόνα που δείχνουμε στο γήπεδο”, είπε και συμπλήρωσε: “Έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μας και την πόλη. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να πάμε εκεί να κερδίσουμε”.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top