Κραυγή αγωνίας των παικτών: «Την Κυριακή παίζουμε τις ζωές μας»

Η κατάσταση στον Άρη έχει φτάσει στο απροχώρητο. Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει τη στάση των παραγόντων και τη διοίκησης σε ότι αφορά τη διαχείριση της κατάστασης, η οποία είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη.

Μέσα σε όλα αυτά σε περίπου 50 ώρες ο Άρης παίζει το ματς της χρονιάς. Το τελευταίο του χαρτί. Το οποίο εν πολλοίς θα κρίνει, το αν η ομάδα θα μπορέσει να παλέψει μέχρι τέλους για να κρατηθεί στην κατηγορία και να μην υποβιβαστεί για τρίτη φορά. Κι αν γίνει αυτό, είναι πλέον πολύ πιθανό ο Άρης όχι μόνο να βρεθεί στη δεύτερη, αλλά ακόμη και στην τρίτη κατηγορία, καθώς στη Φούτμπολ Λιγκ τα έσοδα θα είναι μηδαμινά για να μπορέσουν οι «κίτρινοι» να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Όλα αυτά τα «εισπράττουν» οι παίκτες. Δεν είναι σε άλλη πόλη, χώρα, άλλον πλανήτη. Οι οποίοι σαφώς φέρουν μεγάλη ευθύνη για τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Άρης, ωστόσο όπως αποδεικνύεται από μια σειρά γεγονότων δεν είναι αυτοί που φταίνε περισσότερο.

Ο Βελλίδης (ο οποίος δικαίως έχει ακούσει πολλά φέτος) το είπε, στις χθεσινές του δηλώσεις. «Είμαστε μόνοι μας από την αρχή της χρονιάς» κι αυτό είναι το κλίμα και το σκεπτικό που επικρατεί και στα αποδυτήρια.

Τις τελευταίες δύο ημέρες και ειδικότερα χθες που μαθεύτηκε η αποπομπή του Γιάννη Μιχαλήτσου, έχει παρατηρηθεί μία απίστευτη συσπείρωση των ποδοσφαιριστών. «Δεν έχουμε διοίκηση, αλλά θα παλέψουμε μόνοι μας, για τον κόσμο και την πάρτη μας και τον κόσμο μας» έχει ειπωθεί από ποδοσφαιριστές της ομάδας στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια.

Οι παίκτες δεν θέλουν να παραιτηθούν, έχοντας βάλει στοίχημα, πως έστω και στο τέλος, σε αυτούς τους έξι αγώνες που έμειναν, θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Άρη όρθιο.

Οι ίδιοι έχουν αντιληφθεί πως μόνο αν αφήσουν κάθε μορφής εξωαγωνιστικό πρόσωπο εκτός ομάδας, θα τα καταφέρουν. «Φάγαμε πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα, αλλά ως εδώ. Ήρθε η ώρα να μπούμε μπροστά και θα το κάνουμε μόνοι μας, την Κυριακή παίζουμε τις ζωές μας», ακούστηκε επίσης στην προπόνηση.

Είναι αλήθεια πως ο κόσμος έχει παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του Άρη, αλλά η στάση τους δείχνει ότι είναι έτοιμοι να βγουν «μπροστά» παλικαρίσια, μαζί με τον κόσμο που δεν τα παρατάει τη στιγμή που όλα στο Σύλλογο είναι στον αέρα! Στήριξη είχανε. Θέλουν και ένα σπρώξιμο ακόμη. Δεν έμεινε κάτι άλλο.

 

To Top