Κρούση της ΕΠΟ σε Γερμανία, Αγγλία για τον τελικό του Κυπέλλου

Επιστολή στη γερμανική και την αγγλική ομοσπονδία από την ΕΠΟ, για το ενδεχόμενο να φιλοξενήσουν τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το “ξεκαθάρισμα” του παζλ των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, οι επιλογές πλέον για τον φετινό τελικό ήταν δύο: Πανθεσσαλικό ή… εξωτερικό, με δεδομένο φυσικά ότι ο ΠΑΟΚ θα δικαιολογήσει τον τίτλο του απόλυτου φαβορί κόντρα στη Λαμία και θα είναι ο ένας από τους δύο φιναλίστ, με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να διεκδικούν το άλλο εισιτήριο.

Στην ΕΠΟ μάλιστα φαίνεται ότι το ψάχνουν πράγματι σοβαρά για το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός εκτός Ελλάδας, όσο… μακρινό κι αν φαντάζει το συγκεκριμένο σενάριο αυτή τη στιγμή, δεδομένου πως δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Γερμανία και Αγγλία είναι οι δύο χώρες που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, η μεν πρώτη λόγω των χιλιάδων ομογενών που ζουν εκεί και η δεύτερη καθώς υπάρχουν πολλοί Έλληνες φοιτητές. Μάλιστα πρόκειται να σταλεί εντός της ημέρας σχετική επιστολή στις δύο ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, για να ρωτήσει η ΕΠΟ το αν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, φέρεται να υπάρχει σαν blan b και η Κύπρος, ενώ το προηγούμενο διάστημα υπήρχε στην ατζέντα και η προοπτική της Αμερικής, η οποία ωστόσο εγκαταλείφθηκε. Πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα, που απαιτεί σίγουρα χρόνο. Ωστόσο έχει εξεταστεί από τους ανθρώπους της ΕΠΟ, με δεδομένο και το… κακό προηγούμενο του Βόλου, την τελευταία φορά που φιλοξενήθηκε τελικός με κόσμο.

To Top