Κρούσιτς: «Είμαι έτοιμος να δώσω άμεσα το 100%»

Πανέτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τον Άρη, δήλωσε ο Ματέι Κρούσιτς κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

«Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι εδώ, στη Θεσσαλονίκη! Είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα», είπε αρχικά ο Σλοβένος σέντερ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ντάριλ Γουότκινς.

Ο ύψους 2,11 μ. παίκτης τόνισε επίσης ότι πήρε τις καλύτερες συστάσεις για τον Άρη από το Λευτέρη Σούμποτιτς, ενώ ενημερώθηκε για την ένδοξη ιστορία του συλλόγου από τον επίσημο δικτυακό τόπο της ΚΑΕ: «Διάβασα στο ίντερνετ για τους 21 τίτλους που έχει πάρει ο Άρης, ενημερώθηκα από την ιστοσελίδα της ομάδας. Επιπλέον, μίλησα με τον κ. Σούμποτιτς, ο οποίος μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη».

Ο Κρούσιτς κατέληξε δηλώνοντας απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει: «Είμαι σε καλή κατάσταση και νιώθω έτοιμος να δώσω άμεσα το 100% των δυνατοτήτων μου. Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να παίζει μέσα στη ρακέτα και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του».

To Top