Κρούσιτς: «Ό,τι έγινε έγινε, κοιτάμε το αυριανό ματς»

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά και να αφήσει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό και κυρίως τον τρόπο που ήρθε. Οι κίτρινοι υποδέχονται αύριο τη Γκαστέρα Φλέιμς και θέλουν να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο Γιούροκαπ, όπως επισήμανε και ο Ματέι Κρούσιτς, προκειμένου να πλησιάσουν κι άλλο τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

«Τους κερδίσαμε στην Ολλανδία. Ήταν μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Τώρα αγωνιζόμαστε στην έδρα μας με τη βοήθεια του κόσμου μας που μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη», τόνισε ο Κρούσιτς για τον αγώνα με την ολλανδική ομάδα και πρόσθεσε σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στους ερυθρόλευκους:

«Η χθεσινή ήττα δεν είναι καταστροφή. Εμείς θα πρέπει να παίζουμε σε κάθε αγώνα αυτό που μπορούμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Παίξαμε πολύ καλά με εξαίρεση τη δεύτερη περίοδο αλλά δυστυχώς χάσαμε έναν πόντο διαφορά. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω την απόφαση των διαιτητών. Ό,τι έγινε έγινε».

Το πρόγραμμα των παικτών δεν περιλαμβάνει καθόλου ξεκούραση αλλά αυτή είναι η ζωή του επαγγελματία. «Ξεκουραστήκαμε το πρωί. Είμαστε επαγγελματίες. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας και τα αποτελέσματα θα έρθουν», υποστήριξε ο Κρούσιτς.

To Top