Κρύβουν παγίδες τα φιλικά των Εθνικών oμάδων

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Με κέρδη έκλεισε η χθεσινή μέρα, μια και στα Κύπελλα της Μ. Βρετανίας είχαμε 2/4 σημεία, με την απόδοση των κερδισμένων προτάσεων να είναι στο 2.67 (3-3 Ρέιθ Ρόβερς – Έρντρι) και στο 2.45 (1-1 η Γουόλσολ με τη Λίνκολν).

Επιτυχίες είχαμε και στο Μπάσκετ τόσο με το «διπλό» της Μπιλμπάο, όσο και με το «διπλό» των Σαν Αντόνιο Σπερς. Πάμε στα σημερινά παιχνίδια όπου κυριαρχούν τα διεθνή φιλικά, στα οποία πάντα κρύβονται «στοιχηματικοί» κίνδυνοι και καλό είναι να αποφεύγουμε το ποντάρισμα. Για αυτό και εμείς έχουμε κρατήσει δύο σημεία σήμερα, από το σύνολο των 34 που περιέχει το κουπόνι μας. Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ιρλανδία για πρώτη φορά χωρίς κανέναν παίκτη από την γενιά του Euro 2004, καθώς Κατσουράνης και Καραγκούνης είναι εκτός αποστολής.

Για τη ζώνη των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου 2014 της Ευρώπης ένα ματς διεξάγεται σήμερα και… μυρίζει «Μπόμπα». Συγκεκριμένα η Β. Ιρλανδία υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν και εμείς έχουμε επιλέξει το Χ2 που προσφέρεται στο 2.20 στην Bwin. Αμφότερες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, με τους γηπεδούχους να έχουν σωρεία τραυματισμών και τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ικανοί να φύγουν αλώβητοι, επαναλαμβάνοντας την καλή εμφάνιση που είχαν κόντρα στη Ρωσία. Άλλωστε η Β. Ιρλανδία στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της δεν κατάφερε να κερδίσει το Λουξεμβούργο. Χωρίς να χάσει μπορεί να φύγει και η Σλοβακία από την έδρα της… πρώην συμπατριώτισσας Τσεχίας, σε φιλικό αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι που συμμετέχουν στον όμιλο της Εθνικής μας πραγματοποιούν μέχρι στιγμής καλές εμφανίσεις και βρίσκονται στην τρίτη θέση πίσω από Ελλάδα και Βοσνία. Ο Μπίλεκ, προπονητής των Τσέχων έχει καλέσει σήμερα αρκετά νέα πρόσωπα σε μία προσπάθεια να πειραματιστεί και να καταλήξει στην αποστολή του επόμενου επίσημου αγώνα που είναι κόντρα στους Δανούς, οπότε πάμε με τον 1.88 που προσφέρει ο Bet Victor το Χ2. Τέλος «έκπληξη» προβλέπουμε και στον φιλικό αγώνα Τυνησία – Ελβετία με τους γηπεδούχους να είναι ικανοί για τη νίκη. Εμείς βέβαια θα πάμε… συντηρητικά με τον «Άσσο» Draw No Bet (draw no bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) σε απόδοση 2.75 στην 888.

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει πέντε σημεία, με τις αναμετρήσεις Γαλατασαράι – Ντόνετσκ (Ντόνετσκ +15) και Τριούμφ – Άρτλαντ (Άρτλαντ +11.5) να ξεχωρίζουν βάσει πονταρίσματος, ενώ από το NBA ξεχωρίζει η αναμέτρηση Οκλαχόμα – Μέμφις (Οκλαχόμα -5)

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τις προτάσεις της ημέρας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε τη Βαθμολογία Γαλλίας και όλων των άλλων πρωταθλημάτων και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top