Κυβέρνηση και τρόικα καθορίζουν το… μέλλον (και) του Άρη με τη ρύθμιση των 100 δόσεων

Με ανυπομονησία περιμένει η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης την ψήφιση στη Βουλή της νέας ρύθμισης για ληξιπρόθεσμες προς το δημόσιο οφειλές, που έχει προτείνει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας. Σύμφωνα με πληροφόρηση που έχει η διοίκηση, στο πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου θα πρέπει να εγκριθεί αυτή η νέα ρύθμιση από την τρόικα και εν συνεχεία θα ψηφιστεί στη Βουλή.

Η νέα ρύθμιση που έχει προαναγγελθεί επισήμως από υψηλόβαθμους αξιωματούχους του υπουργείου Οικονομικών, θα μπορέσει να δώσει μεγάλη “ανάσα” στην ΚΑΕ Άρης, γιατί πρόκειται για ρύθμιση των οφειλών σε 100 δόσεις. Αν και εφόσον συμβεί αυτό, τότε οι κίτρινοι θα πρέπει να πληρώνουν 15.000 ευρώ αντί για 35.000 ευρώ που πρέπει να δίνουν σήμερα κάθε μήνα.

Η πληροφόρηση που έχουν οι διοικούντες για την συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως η κυβέρνηση θα θέσει το θέμα στην τρόικα έως τις 10 Μαρτίου και εφόσον εγκριθεί – κάτι που αναμένεται να συμβεί – τότε θα ψηφιστεί στις αρχές Απρίλη από την Βουλή.

Ο Άρης άμεσα θα ζητήσει να μπει σε αυτή τη ρύθμιση, θα καταβάλει το απαιτούμενο ποσό και θα μπορέσει να αποκτήσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, όχι μόνο για να είναι απολύτως τυπικός στην εκδίκαση της υπόθεσης υπαγωγής στο άρθρο 99 (στις 26 Απριλίου), αλλά και για να μπορεί να έχει πλήρη φάκελο για την συμμετοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα και φυσικά για να μπορεί να κάνει μεταγραφές.

 

To Top