Πολύ… λίγα τα 4.000 εισιτήρια, κιτρινόμαυρος ξεσηκωμός!

Ο Άρης πήρε 4.000 εισιτήρια, αλλά είναι σίγουρο ότι θα έχει περισσότερους φίλους του στο πλευρό του στον πολύ κρίσιμο αγώνα της Δευτέρας με τη Βέροια. Τα εισιτήρια είναι στα χέρια των ανθρώπων του Άρη, η διάθεσή τους ξεκίνησε και ο «κίτρινος πυρετός» ανεβαίνει κατακόρυφα!

Όπως έχει ανακοινώσει και επίσημα η ΠΑΕ Άρης η διάθεσή των εισιτηρίων ξεκίνησε από την Πέμπτη και θα συνεχιστεί από το ARIS MOBILE (καθημερινά 10:00-14:00 και 17:00-21:00, Σάββατο 9:00-15:00). Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και είναι στις θύρες 5 και 6 του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας.

Υπολογίζεται πως οι φίλοι του Άρη θα είναι περισσότεροι από 4.000 και είναι σίγουρο πως θα μετατρέψουν το γήπεδο σε … «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο ξεσηκωμός είναι δεδομένος. Ο Άρης έχει μια δύσκολη αποστολή στον αγωνιστικό χώρο, προετοιμάζεται γι αυτό, αλλά την ίδια ώρα η ομάδα γνωρίζει ότι δεν θα είναι μόνη της.

Στα δύσκολα ο κόσμος γνωρίζει να βάζει πλάτη και να μην αφήνει μόνη της την ομάδα.

Τη Δευτέρα η εθνική οδός Θεσσαλονίκη-Βέροια θα κιτρινίσει προκειμένου οι φίλαθλοι του Άρη να δώσουν τη μάχη της επιβίωσης μαζί με την ομάδα. Θα γράψουν χιλιόμετρα και θα κάνουν πράξη το «Όπου και να πας θα ‘μαι εκεί…».

 

 

To Top