ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυβελίδης: “Mόνο νίκες για να μην δώσουμε δικαίωμα σε κανέναν να μας πλησιάσει…”

O Λεωνίδας Κυβελίδης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα “κιτρινόμαυρα” κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο έμπειρος φορ μίλησε για τη νίκη και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, ενώ αναφέρθηκε και στην δική του παρουσία:

Αναλυτικά όσα είπε για…

… τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί προερχόμασταν από μία δύσκολη νίκη στην Καβάλα, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Έτσι έπρεπε να κερδίσουμε τους Αμπελόκηπους, για να έχει αντίκρισμα η νίκη της περασμένης Κυριακής. Φανήκαμε συγκεντρωμένοι. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε πολύ νωρίς. Από εκεί πέρα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, τα πράγματα ήταν πιο απλά, με το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Στη συνέχεια κάναμε μία διαχείριση, χαλαρώσαμε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη και πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στο Αγιονέρι».

… το αν ήθελε να συνδυάσει με γκολ το ντεμπούτο του: «Κάθε παίκτης το θέλει αυτό. Είχα καιρό να παίξω σε επίσημο αγώνα. Νιώθω πολύ καλά, ήθελα σίγουρα να πετύχω ένα γκολ, αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί».

… το πόσο σημαντική ήταν η νίκη με τον τρόπο που ήρθε: «Ως Άρης, κάθε νίκη που κάνεις από εδώ και πέρα, δεν δίνει στους αντιπάλους το δικαίωμα να ελπίζουν ότι μπορούν να σε πλησιάσουν. Ειδικά στο παιχνίδι της Κυριακής, ο αντίπαλος μας έχει το απόλυτο των νικών μέχρι στιγμής. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα άλλωστε στην Γ΄ Εθνική, η οποία είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

 

 

 

 

 

 

To Top