ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μούρτος: “Πονηρό το παιχνίδι στη Τρίπολη” (video)

Το παιχνίδι με τον Αρκαδικό στη Τρίπολη είναι από αυτά που ο Άρης πρέπει να καθαρίζει δίχως να δίνει δικαιώματα. Και πρέπει να το κάνει αυτό κόντρα στην όποια κούραση και όποια απογοήτευση μπορεί να υπάρχει ακόμα από την ήττα στη Τραπεζούντα, για να μην γίνει… πονηρό όπως εύστοχα το χαρακτήρισε ο Σπύρος Μούρτος.

Ο αρχηγός του Άρη μιλώντας για το παιχνίδι με τους Αρκάδες τόνισε πως “δεν έχουμε άλλη επιλογή δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω. Παίζουμε στον Αρκαδικό που είναι δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Δεν υπάρχει χρόνος, παίζουμε ανά τρεις ημέρες, οπότε όλα είναι σημαντικά παιχνίδια. Είναι πάρα πολύ πονηρό, είναι δύσκολη έδρα, την ξέρω από την Α2, είναι άγνωστο τι θα συναντήσουμε, θέλει προσοχή”.

Για την ευρωπαϊκή εμπειρία στα… βάθη της Τουρκίας και το παιχνίδι με τη Τράμπζονσπορ είπε ότι “σίγουρα χρειάζεται και το μεγάλο σουτ, χρειάζεται και τύχη. Πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε, ήμασταν σχεδόν μια επίθεση μακριά από το να κερδίσουμε… Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε την ήττα, πρέπει να πάμε παρακάτω, έχουμε το ματς με τον Αρκαδικό”.

Για το αν τελικά η Τραμπζονσπόρ δεν είναι τόσο μεγάλο εμπόδιο κι αν μπορεί στο Αλεξάνδρειο ο Άρης να την κερδίσει, ο αρχηγός του Άρη απάντησε: “Είναι πολύ μακριά να μιλάμε από τώρα για το τι θα γίνει στον δεύτερο γύρο. Σίγουρα δεν ήταν μια ομάδα… μεγαθήριο, πιστεύω ότι εμείς ήμασταν καλύτεροι, αλλά ήμασταν λίγοι σε κάποιες στιγμές, γι’ αυτό και χάσαμε”.

Για το ότι ο Άρης ουσιαστικά έχασε με τον δικό του τρόπο και ότι οι κίτρινοι ήταν ανταγωνιστικοί ακόμα και σε μέτρια μέρα, σχολίασε: “Μπορείς να το κρατήσεις ως κάτι θετικό αυτό. Και στο πρώτο ημίχρονο που δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν στους 6 πόντους διαφορά, κι αν δεν έβαζε ο Κίνσεϊ το καλάθι στο τέλος ακόμα λιγότερο. Είναι θετικό, αλλά χάσαμε”.

 

To Top