ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για λύση του ban μέσω του μνημονίου

Η ΠΑΕ Άρης περιμένει μαζί με την λήξη της καραντίνας, την λήξη και της δικής της μεταγραφικής ομηρίας, όπως τις επιβλήθηκε μέσω του ban της FIFA στο ξεκίνημα του 2020.

Όπως σημειώσαμε σε άλλο άρθρο, αυτή τη στιγμή στην κορυφή της ατζέντας του Άρη βρίσκεται η άρση του μεταγραφικού ban (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ) κι αυτός είναι ο λόγος, που έγινε η αναγκαστική μεν, αλλά κίνηση ουσίας με την επιστολή που στάλθηκε στην Super League για να δρομολογηθεί η υπόθεση από την ΕΠΟ.

Ο Άρης είναι σαφής: θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να δοθεί μια τελεσίδικη λύση για να μπορέσει να αναπνεύσει ο σύλλογος. Την ίδια ώρα, πάντως, για μια ακόμη φορά, υπάρχουν κυβερνητικές διαβεβαιώσεις που φτάνουν στα γραφεία της Αλκμήνης, θα συμπεριληφθεί η υπόθεση της ΠΑΕ Άρης, συνολικά για όλες τις ΠΑΕ στο “μνημόνιο” που θα φέρει στην Βουλή η κυβέρνηση με την FIFA.

Μια συνολική λύση που θα ξεκαθαρίσει άπαξ και δια παντός, ότι οι ΠΑΕ με τα “καθαρά” ΑΦΜ δεν είναι δυνατόν να εκπληρώσουν οικονομικάβάρη χρεοκοπημένων ΠΑΕ και ΑΦΜ υπό εκκαθάριση.

Στον Άρη περιμένουν φυσικά, οι διαβεβαιώσεις να γίνουν πράξη.

To Top