ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με Γκάλη ξεκινούν οι δημοπρασίες του «Ζήσε Αθλητικά» κατά του ιού!

Τα έσοδα από τα ενθύμια που προσφέρουν οι Νίκος Γκάλης και Μιχάλης Ζαμπίδης στο πλαίσιο του προγράμματος που διοργανώνει το Υφυπουργείο Αθλητισμού θα πάνε στη μάχη κατά του Covid-19!

Με τον θρύλο του Άρη, του ελληνικού και του παγκόσμιου μπάσκετ, Νίκο Γκάλη, αλλά και τον παγκόσμιο πρωταθλητή του κικ μπόξινγκ, Μιχάλη Ζαμπίδη, αρχίζουν οι δημοπρασίες αθλητικών ενθυμίων, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» που διοργανώνει το Υφυπουργείο Αθλητισμού…

Συγκεκριμένα, ο «γκάνγκστερ» προσφέρει υπογεγραμμένη φανέλα του από την εθνική Ελλάδας ενώ ο «Iron Μike» ένα ζευγάρι γάντια του, από τα έσοδα των οποίων θα στηριχθεί η «μάχη» που δινει η χώρα μας κατά του κορωνοϊού!

Τους δύο κορυφαίους Έλληνες αθλητές ευχαρίστησε μέσω Twitter για τη δωρεά τους ο Λευτέρης Αυγενάκης, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να «ανεβάζει» στον προσωπικό του λογαριασμό το ακόλουθο μήνυμα:

«Με Γκάλη @NickGalis6, Ζαμπίδη @MikeZambidis και άλλους Ολυμπιονίκες & Πρωταθλητές μας, ξεκινάμε τις δημοπρασίες αθλητικών τους ενθυμίων, στο πλαίσιο του «Ζήσε Αθλητικά», για τη στήριξη του αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό. Σας Ευχαριστούμε».

To Top