ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια για το 2ο Nick Galis Cup!

Ο Άρης κινείται σε ρυθμούς του 2ου τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Οι προετοιμασίες για την όσο το δυνατόν αρτιότερη οργάνωση του τουρνουά βρίσκονται στην κορύφωσή τους. Από σήμερα οι φίλαθλοι του Άρη θα μπορούν να προμηθεύονται και τα εισιτήρια του τουρνουά, τα οποία είναι κοστίζουν κατά πολύ λιγότερο σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Όπως και με τα εισιτήρια διαρκείας, υπάρχει ήδη μεγάλη ζήσηση από τον κόσμο του Άρη για το τουρνουά προς τιμήν του κορυφαίου Έλληνα αθλητή. Είναι τα δύο πιο δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι κίτρινοι πριν ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους και μια ευκαιρία να πάρουν οι φίλαθλοι μια πρώτη γεύση από μπάσκετ επιπέδου Ευρωλίγκας και Γιούροκαπ.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ για κάθε ημέρα του τουρνουά σε όλο το γήπεδο, εκτός από τα επίσημα (θύρες 2-3 Gold) που κοστίζουν 30 ευρώ και τις πολυθρόνες απέναντι από τη γραμματεία και τους πάγκους, που κοστίζουν 100 ευρώ. Στα 10 ευρώ ορίστηκε η είσοδος και για τη συναυλία των Παπακωνσταντίνου, Θηβαίου, Πασχαλίδη που θα γίνει το Σάββατο.

To Top