ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πώς έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του Άρη

Το ρόστερ του Αρη έχει παρουσιάσει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, αλλά και σε σχέση με την ομάδα που προσπάθησε να φτιάξει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, στο Ζλάτιμπορ.

Στα κίτρινα ντύθηκαν, μέχρις στιγμής, ένδεκα ποδοσφαιριστές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων, με παραστάσεις από τη Superleague, ενώ άλλοι τόσοι ανανέωσαν τα συμφωνητικά τους, παραμένοντας στην ομάδα.

Κάτω από τα δοκάρια, τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, φαίνεται να έχει καπαρώσει ο Ισπανός, Χαβιέ Τζινάρ, μετά την αποχώρηση Γιάννη Φυσέκη, ενώ όπως είναι φυσικό αναζητείται ακόμη ένας πορτιέρο.

Στο κέντρο της άμυνας, δεσπόζει η παρουσία του Ραούλ Μπράβο! Ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, θα έχει δίπλα του, όπως όλα δείχνουν τον Δημήτρη Σαμαρά, ο οποίος, παρά τα 37 του χρόνια, παραμένει ακμαίος.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Νίκος Τσουμάνης, επιστρέφει δριμύτερος! Μετά την  περιήγησή του σε Πανθρακικό και Βέροια, ο Θεσπρωτός μπακ είναι έτοιμος να ξαναπαίξει για τον Αρη, διανύοντας, ενίοτε και όλη την πτέρυγα, καθώς είναι γρήγορος, με καλή σέντρα και επιθετικές αρετές. Στα δεξιά, ο Νίκος Γεωργιάδης, αποτελεί σταθερή αξία.

Στη μεσαία γραμμή, ο Νίκος Αναστόπουλος, ανάλογα και με τον σχηματισμό που θα επιλέξει, έχει σαφώς περισσότερες επιλογές. Ο Βασίλης Ρόβας, ο Αλέξανδρος Καλογέρης, ο Πασχάλης Μελισσάς, ο Δημήτρης Σουνάς, ο Μπάμπης Παυλίδης, οι νεαροί Ντόγος, Σούκιας, Ντούγνκα, ακόμα και ο Καζναφέρης (αν δεν πάρει πτέρυγα) μπορούν να καλύψουν τις θέσεις, λύνοντας τα χέρια του προπονητή.

Στις πτέρυγες και δεξιά, αλλά και αριστερά, επίσης, υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις. Ο Κώστας Καζναφέρης, ο Γκαέλ Ν΄ Λουντουλού, ο Μάουρο Πόϊ, αλλά και ο Μάρκος Ντούνης, δίνουν αέρα στα ‘’φτερά’’ του Αρη και εγγυώνται ποιότητα.

Οσο για την επίθεση; Καπνίδης και Κωνσταντινίδης, είναι οι κλασικοί σέντερ φορ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούν να επιλεγούν διαφορετικές λύσεις (Ν΄ Λουντουλού, Πόϊ κ.ο.κ). Το σίγουρο, βέβαια, είναι πως εδώ θα χρειαστεί ενίσχυση…

Και ασφαλώς, στο ρόστερ, υπάρχει ο Ανδρέας Τάτος! Είτε ως ‘’δεκάρι’’ στο 4-2-3-1, είτε ως παρτενέρ του επιθετικού στο 4-4-2 (παίζοντας λίγο πιο πίσω), είτε σε οποιονδήποτε άλλο ρόλο τον επιλέξει ο Αναστόπουλος, η κλάση του είναι τέτοια, που παραπέμπει σε ‘’πάρτι’’, ειδικά στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής, από τα οποία απουσιάζει η ποιότητα.

Πηγή: novasports.gr

To Top