ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυκλοφόρησε το ελληνικό περιοδικό της Ντόρτμουντ

Η κυκλοφορία του πρώτου ελληνικού περιοδικού της Ντόρτμουντ είναι πλέον γεγονός!

Στο Foxbet.gr θα βρείτε καθημερινά προτάσεις με ταμείο τα πιο πλούσια ρεπορτάζ για όλες τις αναμετρήσεις του κουπονιού, όπως το Λάρισα – Ηρακλής, που ολοκληρώνει την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική σελίδα στο facebook:

«Ένα μεγάλο όνειρο γίνεται σήμερα πραγματικότητα. Το 1ο τεύχος του περιοδικού “Hellenic Borussen” είναι πλέον στα χέρια μας. Ένα περιοδικό που βγήκε με πολύ μεράκι από το κλαμπ για τα μέλη του και στοχεύει να καθιερωθεί ως το μέσο έκφρασης των οπαδών της Borussia στην Ελλάδα.

Όποιος επιθυμεί να παραλάβει εντελώς δωρεάν το περιοδικό, δεν έχει παρά να γίνει μέλος στο Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club –> tinyurl.com/bvbhellas

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς που βοήθησαν με τη στήριξη τους στην έκδοση του περιοδικού. Tην καταπληκτική ιρλανδική pub The Dubliner, το site Diafimistika.com, τα καταστήματα Match Point – All Day Cafe Sports Bar και Bundesliga Sports Cafe, όπως και τα πρακτορεία ταξιδίων BOREAS Art & Nature travel services και Kakaridis Tours.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους… καλλιτέχνες της ThreeTen για το πανέμορφο design και τη σελιδοποίηση και το Copyhouse MultiPrintstore για την άρτια εκτύπωση του περιοδικού!

Έρχονται και άλλες… ομορφιές τις επόμενες μέρες από το κλαμπ μας, stay tuned!».

To Top