ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ο Άρης έκανε την υπέρβαση με Τζεμπούρ”

Ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, Γιάννη Βένος, μίλησε με αφορμή το φιλικό παλαιμάχων που διοργανώθηκε στο Καυτανζόγλειο, αλλά και για τον φετινό Άρη.

Στο Foxbet.gr θα βρείτε καθημερινά προτάσεις με ταμείο τα πιο πλούσια ρεπορτάζ για όλες τις αναμετρήσεις του κουπονιού, όπως το Λάρισα – Ηρακλής, που ολοκληρώνει την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για το φιλικό: «Το φιλικό δεν διαφημίστηκε σε μεγάλο βαθμό, κυρίως για λόγους ασφαλείας. Υπήρχαν αρκετοί πολιτικοί και άλλοι επίσημοι, οπότε παρατηρήθηκε… διακριτικότητα. Πάντως ήταν καλή εκδήλωση σε ξεχωριστή μέρα για την πόλη και, ίσως, καθιερωθεί να διοργανώνεται κάθε χρόνο».

Για τον Άρη: «Έκανε την υπέρβαση, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με την απόκτηση του Τζεμπούρ. Είναι παίκτης που θα βοηθήσει στην υπόθεση γκολ, γιατί είναι γνωστές οι ικανότητές του. Διαθέτει εμπειρία, δεδομένη αξία και θα κάνει τη διαφορά».

Για τη συσπείρωση που παρατηρείται στον σύλλογο: «Πέρυσι τα πράγματα ήταν διαφορετικά, γιατί ο κόσμος ήταν απογοητευμένος από τη μη άνοδο της ομάδας στη Football League. Η έλευση των Θόδωρου Καρυπίδη και Νίκου Αναστόπουλου, πάντως, δημιούργησε άλλα δεδομένα και ο στόχος που τέθηκε, υλοποιήθηκε άμεσα.

Με τον φετινό προγραμματισμό ελπίζω να έρθει και η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Πρέπει ο κόσμος να αγοράσει διαρκείας, για να βοηθήσει τη διοίκηση να είναι συνεπής, κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

To Top