ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυνική ομολογία Μητσοτάκη από την Θεσσαλονίκη: “Δεν μπορώ να ασχοληθώ με την αφαίρεση βαθμών του Άρη”!

Κυνική ομολογία Μητσοτάκη από την Θεσσαλονίκη: “Δεν μπορώ να ασχοληθώ με την αφαίρεση βαθμών του Άρη! Υπάρχει το… αυτοδιοίκητο”!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν… εντός έδρας με τους πολιτικούς και τον πρωθυπουργό να γυρίζει ωμά την πλάτη στον Άρη! Σαράντα περίπου λεπτά κράτησε η σημερινή σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους εννέα βουλευτές της Θεσσαλονίκης παρουσία του προέδρου της διοικούσας επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης Τάσου Σπηλιοπουλου και του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης Σταύρου Καλαφάτη.

Στο επίκεντρο της κουβέντας ήταν τα έργα υποδομής της Θεσσαλονίκης και ειδικά το μετρό και η επέκταση του δυτικά, το νέο Παιδιατρικό νοσοκομείο κ.ά.

Ανάμεσα στα όσα… βαρύγδουπα ειπώθηκαν προέκυψε η τοποθέτηση του… Πόντου Πιλάτου κατά κόσμον Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το ρεπορτάζ του Τάσου Τασιούλα στην Voria.gr αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Οι βουλευτές σε δηλώσεις τους εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία των σημαντικών έργων υποδομής της πόλης και την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση του κ. Μητσοτάκη.

Στις on camera δηλώσεις τους δεν έκαναν καμία αναφορά σε τυχόν δυσαρέσκεια τους για την υποεκπροσώπηση της Θεσσαλονίκης στη νέα κυβέρνηση.

Από την πλευρά του ο κ. Γκιουλέκας σύμφωνα με πληροφορίες της πληροφορίες της Voria.gr, έθεσε ακόμη και το ζήτημα με την αφαίρεση βαθμών από τον Άρη στο νέο πρωτάθλημα.

Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να ασχοληθεί με το θέμα της ομάδας, καθώς υπάρχει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου το οποίο ζητούσαν όλοι οι εμπλεκόμενοι”.

To Top