ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οργή και από τους Παλαίμαχους του Άρη: “Είμαστε όλοι πολύ θυμωμένοι! Ως εδώ και μη παρέκει!”

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Άρη τοποθετήκε για το σκάνδαλο της τιμωρίας του Άρη με -6 βαθμούς, μέσα από μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Και εντελώς ξαφνικά,η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ,απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κατά της αρχικής απόφασης για -6 βαθμούς στη υπόθεση Λάσκοφ.

Χωρίς να μπει ουσιαστικά στην υπόθεση ,χωρίς να εξετάσει μάρτυρες,που και η ίδια πλευρά Λάσκοφ πρότεινε,καθώς ομολόγησε,ότι η ίδια φέρει ακέραια την ευθύνη της πλαστογραφίας,απέρριψε την έφεση και διατήρησε την αρχική απόφαση της επιτροπής Δεοντολογίας για -6 βαθμούς!

Έτσι τιμώρησε,με έναν τρόπο προκλητικό και ύποπτο,την ΠΑΕ ΑΡΗΣ,να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς που στην ουσία τον βγάζει εκτός στόχων!

Μάλιστα,για μια πλαστογραφία που τελέστηκε πριν δυο χρόνια,και ο ΑΡΗΣ αποδεδειγμένα δεν προσκόμιζε κάποιο όφελος,θα μπορούσε η επιτροπή και αν ακόμη τιμωρούσε τον ΑΡΗ, να είχε βγάλει την απόφαση πριν 2-3 μήνες, και η αφαίρεση των -6 βαθμών να πήγαινε στη βαθμολογία της προηγούμενης χρονιάς,που δεν αλλοίωνε και την τελική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων!

Όμως προτίμησε να βγάλει την απόφαση,λ ίγο πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος και η αφαίρεση των -6 βαθμών,να πάει στο φετινό υπό εκκίνηση πρωτάθλημα,την στιγμή που η μεταγραφική ενίσχυση της ομαδος,αλλά και οι εν γένει προοπτικές,ήταν ιδιαίτερα ευοίωνες για τον ΑΡΗ εν όψει του νέου πρωταθλήματος.

Αυτός είναι και ο λόγος, είμαστε βέβαιοι πια, αυτής της βρώμικης,συμπεριφοράς απέναντι στον ΑΡΗ!

Το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ δυναμώνει τα τελευταία χρόνια, ενόχλησε κάποιους που καθορίζουν τα τεκταινόμενα στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Έτσι αποφάσισαν να τον θέσουν εκτός μάχης, όχι αγωνιστικά, όχι μέσα στο γήπεδο,αλλά έξω από αυτό,με έναν τρόπο που γνωρίζουν πολύ καλά! Με χτύπημα κάτω από την μέση!

Έναν ύπουλο τρόπο, που ο ένδοξος ΑΡΗΣ γνωρίζει πολύ καλά, αφού τις συνεπειές του, τις έχει υποστεί και τις έχει πληρώσει πολλές φορές στο παρελθόν!

Μια από αυτές που μας πλήγωσε ανεπανόρθωτα, μας πόνεσε και μας στοίχισε ένα πρωτάθλημα και όχι μόνο, είναι εκείνη η περιβόητη αλλαγή κανονισμού, το 1980, προς το τέλος του πρωταθλήματος, και ενώ ο ΑΡΗΣ ήταν πρώτος και με καλύτερη διαφορά τερμάτων, που προέβλεπε ότι πρωταθλητής σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η ομάδα με την καλύτερη διαφορά τερμάτων! Εν μια νυκτή έγινε η αλλαγή, και πλέον το πρωτάθλημα σε περίπτωση ισοβαθμίας θα κρινόταν σε αγώνα μπαράζ!

Είμαστε θυμωμένοι, όλοι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ, πολύ θυμωμένοι με αυτή την απίστευτη πρόκληση!

Όμως ως εδώ και μη παρέκει! Ολα έχουν και τα όρια τους! Θα αντιδράσουμε με όλα τα μέσα.

Η φωνή του ΑΡΗ θα ακουστεί σε όλα τα κέντρα αποφάσεων, και κυρίως εκείνα που καθορίζουν με μη σύννομο τρόπο εδώ και πολλά χρόνια, ποιος θα είναι πρωταθλητής, ποιος θα είναι κυπελλούχος, και ποιος θα βγει στην Ευρώπη…”.

To Top