ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κυρίαρχος παντού! Ξεπέρασε τους μέσους όρους στατιστικής του ο Άρης

Ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια πραγματοποίησε χθες ο Άρης απέναντι στον Πανωιώνιο, με την στατιστική να έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή την κυριαρχία του, που τον οδήγησε στην άνετη νίκη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ξεπεράσουν τους μέσους όρους τους σχεδόν σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, επιβάλλοντας τον ρυθμό του στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Για του λόγου το αληθές, χθες μάζεψαν χθες 44 ριμπάουντ (16 αμυντικά – 18 επιθετικά) έναντι 34 του Πανιωνίου (28-6) με τον μ.ο. του Άρη να είναι στα 36,1 ριμπάουντ. Το ίδιο και στις ασίστ. Μοίρασαν 16 τελικές πάσες έναντι 9 του αντιπάλου, ενώ ο αριθμός του μ.ο. βρίσκεται στις 13,9.

Έκαναν 11 κλεψίματα (4 ο Πανιώνιος) με τον μ.ο. να είναι στα 7,3, ενώ μείωσαν και τα λάθη τους κάνοντας μόλις 6 (στα 22 ο Πανιώνιος) με τον μ.ο. να είναι στα 13,7. Ακόμα και στα υπέρ του φάουλ ο Άρης ήταν πάνω από τον μέσο όρο του, καθώς χθες κέρδισε 23 και μέχρι τώρα έπαιρνε 21,1 φάουλ ανά παιχνίδι.

Επίσης έβαλε 20 βολές (μ.ο. 11,8), 19 δίποντα (μ.ο. 16,1), αλλά είχε κατ’ ελάχιστο μικρότερο αριθμό τριπόντων, καθώς σκόραρε 7 (μ.ο. 8,4) και έκανε λιγότερα κοψίματα από τον μέσο όρο του (2 – 2,4). Με τους 79 πόντους που πέτυχε ξεπέρασε και τον μέσο όρο των 69.2 πόντων που είχε στα προηγούμενα ματς.

Τέλος, συγκέντρωσε 82 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ ο μέσος όρος του κυμαίνεται στους 65,9 βαθμούς. Μάλιστα με τη χθεσινή επίδοση στην αξιολόγηση ο Άρης ισοφάρισε την καλύτερη που είχε στο πρωτάθλημα, καθώς και στη νίκη απέναντι στον Κολοσσό, είχε μαζέψει 82 βαθμούς.

To Top