ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κυριαζής: “Ήταν σαν λιοντάρι στο κλουβί ο Μποχωρίδης! Είναι ψυχάρα και Άρης…”

Ο μπασκετικός μέντορας του Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιώργος Κυριαζής  αναφέρθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του αρχηγού των «κίτρινων» με το Περιστέρι καθώς και για την περίοδο του τραυματισμού του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά τόνισε:

«Είμαστε οικογένεια με τον Μποχωρίδη πλέον, ήμουν κοντά του στον τραυματισμό του και πέρασε δύσκολα. Ανυπομονούσε πολύ. Θέλει να είναι μπροστά στον Άρη, γι’ αυτό είναι και αρχηγός. Ήταν σαν λιοντάρι στο κλουβί που θέλει να το σπάσει για να βγει έξω. Αυτό έκανε εν τέλει. Θέλεις ή δεν θέλεις πρέπει να κάνεις υπομονή. Είναι ευαίσθητος αλλά εκεί που χρειάζεται είναι σκληρός»

Για τα «συστατικά» της εμφάνισης του με το Περιστέρι:

«Χρειάζεται ψυχή και αγάπη. Ο Λευτέρης είναι ψυχάρα και έχει μεγάλη αγάπη για τον Άρη και το μπάσκετ. Αυτά ήταν αρκετά για τα μπασκετικά όργια που έκανε. Έκανε δύο εξαιρετικές εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν και σας είπα ότι θα συνεχίσει έτσι, όπως και ο Άρης. Υπήρξε μια άτυχη στιγμή. Το αντιμετώπισε με τη μεγάλη του ψυχή και με την αγάπη του».

Για την πίστη που έχει στον εαυτό του και στον Άρη:

«Είναι να μην αδικείς τον εαυτό σου. Είναι τεράστιο ταλέντο και δουλεύει πολλές ώρες στο γήπεδο. Δεν δικαιούται να αδικεί τον εαυτό του. Πρέπει να παλεύει κι ας μη μπορεί. Φέτος θα είναι η χρονιά του, θα βοηθήσει τον Άρη και τον εαυτό του».

Για τη συνέχεια του Άρη:

«Δεν θα αλλάξω τα λόγια μου από το πρώτο ματς. Αν είναι υγιής ο Μποχωρίδης ο Άρης θα πάει πολύ καλύτερα. Φυσικά και όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς».

To Top