«Τελειώνει» ο Κωστένογλου

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η εμφάνιση κόντα στον Άρη έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να αδειάσει οριστικά η κλεψύδρα για τον Έλληνα τεχνικό, η καρέκλα του οποίου έτριζε έντονα έτσι κι αλλιώς μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αν δεν συμβεί κάτι τρομερά συνταρακτικό, στον πάγκο της ΑΕΚ στο σαββατιάτικο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, θα καθίσει ο Νίκος Κωστένογλου. Ωστόσο εντείνονται πλέον οι προσπάθειες του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Ίλια Ίβιτς, για μια άμεση αλλαγή. Αυτό που δεν ήθελε να του συμβεί, είναι πλέον μπροστά του.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί τον διακή πόθο της διοίκησης και αυτό είναι κοινό μυστικό αλλά αν υπάρχει κάποια πιθανότητα να κάτσει στον πάγκο της Ένωσης αυτή θα ισχύσει το προσεχές καλοκαίρι, καθώς νωρίτερα δεν πρόκειται να φύγει από τον Ερυθρό Αστέρα. Για την ώρα λοιπόν, το όνομά του «δεν παίζει».

Υπάρχουν σκέψεις να έρθει κάποιος προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν, ένας νέος υπηρεσιακός προπονητής με άλλα λόγια, αλλά όπως είναι λογικό, υπάρχουν μπόλικες προβληματικές σε μια τέτοια επιλογή αφού ένας προπονητής που θα γνωρίζει εξαρχής πως έχει προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης θα έρθει με μηδαμινά κίνητρα και με ελάχιστη νομιμοποίηση από τους παίκτες.

To Top