Κυριακίδης στο PRESSARIS: «Σαν κατάκτηση πρωταθλήματος αυτό που πετύχαμε»

Ο Άρης, που πριν από δυο μήνες πάλευε να αποφύγει εφιαλτικά σενάρια, ολοκλήρωσε την σεζόν σαν… τρένο, τερματίζοντας 4ος απλώς και μόνο επειδή δεν γινόταν να φτάσει ακόμα πιο ψηλά! Να γιατί ο Γιάννης Κυριακίδης πιστεύει ότι το επίτευγμά τους μοιάζει για αυτή την ομάδα με κατάκτηση πρωταθλήματος…

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Οι «κίτρινοι» ξαναχτίστηκαν από την αρχή τον Ιανουάριο, έμειναν χωρίς ξένους τόσο σ’ εκείνο το χρονικό σημείο όσο και στα πλέι οφ, ταλαιπωρήθηκαν από οικονομικά και άλλα προβλήματα, ωστόσο στο τέλος έδειξαν ότι άξιζαν δικαιωματικά μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της φετινής, προβληματικής Α1 ανδρών.

Στον απόηχο της νίκης επί του Ολυμπιακού, που χάρισε στην ομάδα του Γιώργου Γιάτση την 4η θέση και το εισιτήριο για το Κύπελλο Συνομοσπονδίας, ο Γιάννης Κυριακίδης μίλησε στο PRESSARIS για την σημασία αυτού του κατορθώματος…

Ο ακραίος του Άρη τόνισε ότι η ομάδα του ήταν πραγματικά ανάμεσα στις κορυφαίες, μέσα στο 2012: «Καλύτερα, δεν γινόταν! Από τον Ιανουάριο και μετά, που η ομάδα ουσιαστικά ξαναχτίστηκε, φτάσαμε σχεδόν στη μέγιστη δυνατή συγκομιδή βαθμών και νικών στο πρωτάθλημα. Ήμασταν η 3η καλύτερη ομάδα του β’ γύρου, έχοντας μάλιστα ‘ανάποδο’ πρόγραμμα. Με δεδομένο ότι πρακτικά δεν προλαβαίναμε να μπούμε στα ημιτελικά των πλέι οφ, πήραμε την καλύτερη θέση που μπορούσαμε».

Όσο για τα στοιχεία που έφεραν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά και την ξεχωριστή σημασία αυτού; «Πετύχαμε κάτι το εκπληκτικό, επειδή είχαμε χημεία, η ομάδα μας ήταν στημένη σωστά, επειδή δουλέψαμε ατέλειωτες ώρες στην προπόνηση, αλλά και επειδή πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Και τώρα, γευόμαστε τους καρπούς! Για εμάς, είναι σαν πρωτάθλημα αυτό που πετύχαμε!».

Παράλληλα, όμως, ο 30χρονος βολεϊμπολίστας εξέφρασε και ένα… παράπονο: «Είμαι στενοχωρημένος γιατί… τελειώσανε οι αγώνες! Μακάρι να είχαμε κι άλλα παιχνίδια, να μπορούσαμε να φτάσουμε ακόμα μακρύτερα, ακόμα ψηλότερα. Έχουμε εκπληκτική χημεία ως ομάδα, καταλαβαινόμαστε άψογα μεταξύ μας και με τον προπονητή και βγάζουμε ό,τι καλύτερο έχουμε στον αγωνιστικό χώρο».

To Top