Κωλοτούμπα Παπουτσάκη στον εισαγγελέα!

Δεν μίλησε για σκάνδαλα και έντονο παρασκήνιο στους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος ο Απόστολος Παπουτσάκης, σε εκείνη την περίφημη συνέντευξη που είχε δώσει, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, ανακαλώντας ουσιαστικά τις καταγγελίες του. Όπως προέκυψε, εξάλλου, μετά την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα για τις δηλώσεις Παπουτσάκη, η υπόθεση οδηγήθηκε… στο αρχείο! 

Πριν λίγο καιρό, σε συνέντευξή του στον «Αθλητικό Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης, ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη και πρόεδρος –τότε- της Σούπερ Λίγκας, Απόστολος Παπουτσάκης, είχε υποστηρίξει: «Έγιναν 2-3 σκάνδαλα φέτος καραμπινάτα. Τα σκάνδαλα που έγιναν είναι πολλά αλλά κάποια βγάζουν μάτια».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, Αριστείδη Κορρέα, ο οποίος κάλεσε τον κ. Παπουτσάκη για εξηγήσεις. Όπως αποκαλύφθηκε την Πέμπτη, ο πρόεδρος του Εργοτέλη επισκέφτηκε τελικά τον αθλητικό εισαγγελέα, έδωσε τις εξηγήσεις που του ζητήθηκαν και τελικά η υπόθεση… μπήκε στο αρχείο!

Παράλληλα, την Πέμπτη εκδικάστηκε η ίδια υπόθεση και ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, από την οποία ο κ. Παπουτσάκης είχε κληθεί σε απολογία μετά την πειθαρχική δίωξη που του είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Ο ίδιος δεν έδωσε το παρών, ωστόσο με τα όσα κατέθεσε ο δικηγόρος του, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, φάνηκε ξεκάθαρα πως υπάρχει ολοκληρωτική αναδίπλωση, ώστε να μην υπάρξουν κυρώσεις μιας και η πλευρά Παπουτσάκη δεν είχε το παραμικρό στοιχείο να καταθέσει.

«Δεν είχε πει την λέξη σκάνδαλο, αλλά πειθαρχικά παραπτώματα διαιτητών που προκάλεσαν τα παράπονα των ομάδων. Οι εφημερίδες πήραν το δελτίο τύπου του ραδιοφωνικού σταθμού και το έκαναν μεγαλύτερο, γιατί τότε δεν είχε αγώνες. Δεν είχε πρόθεση να δυσφημήσει το άθλημα», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης και ζήτησε την απαλλαγή του Απόστολου Παπουτσάκη. Η απόφαση θα εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: sport-fm

To Top