Ούγκο Σάντσεζ: “Πολύ καλή λύση ο Καστίγιο!”

Ο Ούγκο Σάντσεζ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον μεξικανικό Τύπο ότι η Πατσούκα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αποκτήσει τον Νέρι Καστίγιο, για τον οποίο μίλησε πολύ στοργικά!

Ο θρύλος του μεξικανικού ποδοσφαίρου και πρώην άσος της Ρεάλ, είναι εδώ και λίγες μέρες προπονητής της Πατσούκα. “Μέσα στις περιπτώσεις που έχουμε είναι και ο Νέρι Καστίγιο, όπως και άλλα ονόματα, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από τον παίκτη, αλλά και από την ομάδα του. Είναι εξαιρετικός ο Νέρι! Το περιβάλλον είναι πάντα πολύ σημαντικό. Είχε αρκετές δυσκολίες, όπως τον χαμό του πατέρα του και της μητέρας του, όπως και του χωρισμού του στο γάμο του! Αυτά τα πράγματα τον επηρέασαν”, επεσήμανε ο Σάντσεζ, προσθέτοντας πως “όταν παίζει συγκεντρωμένα, όπως τον είδαμε στο Κόπα Αμέρικα της Βενεζουέλας, έχει ικανότητα και είναι σκόρερ. Θα είναι πολύ καλή λύση για την Πατσούκα”.

Ο Καστίγιο πάντως όπως τονίζεται από το στενό του περιβάλλον δεν ασχολείται με το ενδιαφέρον της Πατσούκα και δεν επιθυμεί την συνέχεια της καριέρας του στο Μεξικό.

 

To Top