ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κωστένογλου στη συνέντευξη τύπου: “Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με αυτούς τους ποδοσφαιριστές”

Ο προπονητής του Άρη, Νίκος Κωστένογλου, στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά και την “επόμενη μέρα” των “κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: “Κατάφερε να προηγηθεί αν και έχω ενστάσεις στη φάση πριν γίνει το γκολ, ίσως έγινε φάουλ. Αντικειμενικά ήταν καλύτερος από εμάς ο ΟΦΗ. Για τoν ΟΦΗ ήταν λιγότερο οδυνηρό, όταν έμεινε με 10 παίκτες,  η λειτουργία του δεν άλλαξε. Από τη δική μας πλευρά μας δημιούργησε προβλήματα, γιατί κάναμε εσωτερικές αλλαγές.

Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε αλλά μέχρι το 60΄δεν ήμασταν απειλητικοί. Οι αλλαγές που έκανα πετύχαμε ένα γκολ, άνοιξε το ματς, ο ΟΦΗ είχε ευκαιρίες. Αντικειμενικά είναι δίκαιη η ισοπαλία, πέρα από την κλασική ευκαιρία που χάσαμε. Το να παίζουμε 10 με 10 δεν είναι ότι καλύτερο. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθειά τους. Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Για το χειροκρότημα του κόσμου: «Είχα δηλώσει ότι οι Κρητικοί είναι ξεχωριστοί και διακρίνονται για την λεβεντιά τους. Έπαιζα πάντα σαν ποδοσφαιριστής εδώ, μ΄άρεσε η καυτή έδρα. Ήταν το ανθρώπινο κομμάτι με τον κ. Γκέραρντ. Ήταν προπονητής μου. Μερικά πράγματα είναι αναπόφευκτα. Συγκινείσαι όταν έχεις συνεργαστεί με έναν άνθρωπο. Εύχομαι ο Θεός να του δώσει ότι επιθυμεί”.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: “Θα περιμένουμε και το αυριανό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή. Φιλοσοφία μου είναι να μην κοιτάμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Στοχεύσαμε για την δεύτερη θέση, πρέπει να εξασφαλίσουμε την 3η χωρίς να σημαίνει ότι είμαι απαισιόδοξος ή πεσιμιστής. Πρέπει να επικρατήσει η λογική, να τιμήσουμε την φανέλα που φοράμε, στον ιστορικό αυτό σύλλογο. Καταφέραμε παρά την κακή εικόνα να ισοφαρίσουμε. Θα κερδίσουμε τα άλλα ματς μήπως υπάρχει μία πιθανότητα να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση. Στο τέλος δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, ίσως υπάρξουν κάποιες εξελίξεις».

To Top