ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κωστένογλου: “Δεν τέλειωσε τίποτα ακόμη… Ο ρεαλισμός λέει ότι κυνηγάμε την 2η θέση, πρέπει να σιγουρέψουμε την 3η θέση”

Ο Νίκος Κωστένογλου παρά το 1-1 που αφήνει τον Άρη ουσιαστικά εκτός ανόδου, τόνισε μετά τον αγώνα ότι ρεαλιστικά η ομάδα κυνηγάει ακόμη την 2η θέση, πρέπει όμως να σιγουρέψει την 3η θέση…

“Ήταν ένα ιδιαίτερο, ιδιόμορφο παιχνίδι. Στο α’ μέρος ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, αλλά οι δυο κόκκινες εκατέρωθεν τον ευνόησαν, μια και έχασε έναν κεντρικό αμυντικό, έβαλε τον Νάστο στόπερ και δεν επηρεάστηκε, είχε εύκολη λύση, ενώ εμείς χάσαμε έναν από τους καλύτερους μας παίκτες τον Μπούρμπο. Προσπαθήσαμε με μια εσωτερική αλλαγή να ισορροπήσουμε, αλλά σε μας ήταν δύσκολο” είπε αρχικά στην ΕΡΤ 3 για να συμπληρώσει:

“Μέχρι το 60′ ο ΟΦΗ ήταν και πάλι καλύτερος. Στη συνέχεια ρισκάραμε βάζοντας τον Καπνίδη και τον Μπαργκάν, ισοφαρίσαμε, το παιχνίδι άνοιξε και στο τέλος είχαμε την μεγάλη ευκαιρία να κλέψουμε την παράσταση. αλλά δεν τα καταφέραμε”.

Σε ερώτηση, εάν τέλειωσε το θέμα της ανόδου για τον Άρη, ο Κωστένογλου είπε: “Δεν τελείωσε τίποτα ακόμη. Μπορεί να είναι άσχημο να το λέμε, δεν είναι απαισιοδοξία, αλλά ρεαλισμός, όμως εμείς κυνηγάμε την 2η θέση, αλλά πρέπει να σιγουρέψουμε την 3η θέση στο πρωτάθλημα”.

To Top