Κωστής για το ντεμπούτο με την Ατλέτικο: “Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα σε μία μαγική νύχτα”

Ο Ηλίας Κωστής έκανε το ντεμπούτο του σε επαγγελματικό επίπεδο με την Ατλέτικο μπαίνοντας ως αλλαγή στον αγώνα με την Φέγενορντ και το ματς αυτό θα μείνει για πάντα στη μνήμη του όπως άφησε να εννοηθεί με ανάρτησή του στο Instagram.

Η Ατλέτικο πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης (04/10) την πρώτη νίκη της στο φετινό Champions League κάμπτοντας με 3-2 την αντίσταση της Φέγενορντ, με το τρίποντο των ροχιμπλάνκος να έχει μάλιστα και ελληνικό άρωμα.

Και αυτό γιατί λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης ο Ντιέγκο Σιμεόνε έριξε στο χορτάρι του “Γουάντα Μετροπολιτάνο” τον Ηλία Κωστή, γιο του του παλαίμαχου Γιώργου Κωστή, με τον 20χρονο κεντρικο αμυντικό της Ατλέτικο Β’ να γεύεται και εκείνος το νέκταρ της νίκης και να φανερώνει τα συναισθήματά του μέσω ανάρτησής του στο Instagram:

“Η 4η Οκτωβρίου 2023 θα είναι πάντα μια ξεχωριστή μέρα για μένα, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα σε μια μαγική νύχτα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου με τη φανέλα της Ατλέτικο στο Champions League. Είναι καιρός να συνεχίσω να εργάζομαι για να πετύχω περισσότερους στόχους”, σχολίασε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως την περασμένη Τετάρτη, ο Κωστής κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας Κ21 από τον Νίκο Παπαδόπουλο και θα έχει τη δυνατότητα να φορέσει και τα γαλανόλευκα.

To Top