Κωτούλης: «Όλη η χρονιά κρίνεται κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Για την αυριανή σύγκρουση με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (16:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, μίλησε ο προπονητής του Άρη, Κώστας Κωτούλης, στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου. Τόνισε, μάλιστα, ότι από την έκβαση του αγώνα θα κριθεί η… μισή -αν όχι όλη- η χρονιά για την ομάδα του.

Αναφορικά με τη νίκη στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου, σημείωσε: «Το παιχνίδι του πρώτου γύρου για εμάς είναι διαφορετικό από το αυριανό. Θέλουμε τη νίκη όπως και ο αντίπαλος. Είναι ένα ντέρμπι. Από τον αυριανό αγώνα κρίνεται η μισή, αν όχι όλη η χρονιά. Με νίκη κάνουμε ένα σημαντικό βήμα στην υπόθεση παραμονής στην Α1».

Στην συνέχεια, εξήγησε με περισσότερες λεπτομέρειες: «Στο γυναικείο μπάσκετ οι νίκες μεταφέρονται στα πλέι άουτ, όπου κόντρα στον ΠΑΟΚ θα έχουμε πλεονέκτημα. Εφόσον ισοβαθμούμε με τον ΠΑΟΚ, εάν κερδίσουμε αύριο θα τερματίσουμε ψηλότερα βαθμολογικά και θα έχουμε και το πλεονέκτημα έδρας. Τα αυριανό παιχνίδι είναι το κρισιμότερο της χρονιάς. Δεν κατεβαίνουμε στο ματς με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Τα κορίτσια όμως δουλεύουν σκληρά. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη».

Σχετικά με την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, είπε: «Μας βοήθησε πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας η εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναικό. Αυτό μας κρατάει ανεβασμένους ψυχολογικά. Στη διάρκεια της εβδομάδας είχα να αντιμετωπίσουμε τους τραυματισμούς, αλλά και κρυώματα που είχαν παίκτριές μας. Τα προβλήματα ήταν αρκετά, πιστεύω όμως ότι ματς θα κριθεί στη θέληση. Θα πρέπει να περιορίσουμε τις δυο Αμερικανίδες του ΠΑΟΚ όπως κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι και φθάσαμε στη νίκη».

Τέλος, ο Κώστας Κωτούλης ευχήθηκε νίκες στα τμήματα του συλλόγου εν όψει του Σαββατοκύριακου που ακολουθεί, το οποίο περιλαμβάνει πολλά τοπικά ντέρμπι: «Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια και να κερδίσει ο καλύτερος δηλαδή ο Άρης»!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top