Νέες κάρτες, γεμάτες ιστορία και συναίσθημα!

Τα 98 χρόνια ιστορίας του Άρη, αλλά και η συμπλήρωση ενός αιώνα από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, «χώρεσαν» στις νέες κάρτες μέλους της Λέσχης Φίλων Άρη για το 2012, οι οποίες συνδυάζουν υψηλή αισθητική και στιγμιότυπα που προκαλούν έντονα συναισθήματα σε κάθε φίλο της ομάδας!

Η διάθεση των νέων καρτών ξεκίνησε από σήμερα, όπως έκανε γνωστό η Λέσχη, διευκρινίζοντας ότι είναι απόλυτα συμβατές με το ηλεκτρονικό σύστημα που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ Άρης.

Η σχετική ανακοίνωση του φορέα αναφέρει:

«Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι οι νέες κάρτες μέλους για το 2012, οι οποίες είναι επετειακές για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, θα διατίθενται από τα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ από την Παρασκευή 17/02/2012, ενώ μπορούν και να αποσταλούν κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τη Γραμματεία (τηλ 2310 323160).

Οι νέες κάρτες μέλους τύπου rfid είναι απόλυτα συμβατές με το σύστημα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και συνδέονται ηλεκτρονικά με το πρόγραμμα μηχανογράφησης το οποίο έχει αναβαθμισθεί.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη Γιώργο Μυλωνά ([email protected]) και Τάσο Λέκκα (http://designiseverything.gr/) για την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό σχεδιασμού της κάρτας και ιδιαιτέρως τον Τάσο Λέκκα για τον τελικό σχεδιασμό της κάρτας».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top