Μασάδο: «Έτοιμος να επιστρέψει» – Ουμπίντες: «Έπαιξα και χειρότερα τραυματισμένος»!

Πώς και πώς περίμενε τα νέα για τον Χαβιέρ Ουμπίντες ο Μανουέλ Μασάδο, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του μόλις ενημερώθηκε ότι ο Αργεντινός θα μπορέσει, όπως όλα δείχνουν, να παίξει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αυτή η… επιπλέον επιλογή λύνει τα χέρια του προπονητή των «κίτρινων», που έκανε σχετική δήλωση στο novasports.gr.

Ο «Ούμπι» ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, αλλά αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και εφόσον συμβεί αυτό θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή, όπως ξεκαθάρισε ο Μασάδο με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συνδρομητικού καναλιού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά: «Όσο πιο πολλές επιλογές έχεις στο οπλοστάσιό σου, τόσο πιο ευχάριστα νιώθεις. Όντως ο Χαβιέρ αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, είχε αρκετές ενοχλήσεις, δούλεψε όμως πάρα πολύ και αυτή τη στιγμή είναι στο τελευταίο στάδιο για να γυρίσει και να προπονηθεί με την ομάδα. Εάν ολοκληρώσει την προπόνηση του Σαββάτου κανονικά, θα είναι στη διάθεσή μας».

Την ίδια ώρα και ο Ουμπίντες αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη , μιλώντας με τους ανθρώπους του Άρη… Τα λόγια του ήταν χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται να το χάσω, αυτό το ντέρμπι. Στην Αργεντινή έχω παίξει και με χειρότερους τραυματισμούς». Λόγια που γέμισαν με αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας αλλά και τον Μασάδο που στηρίζει πολλά πάνω του.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ουμπίντες ήταν έτοιμος και ήθελε πολύ να προπονηθεί κανονικά, αλλά υπερίσχυσε τελικά η γνώμη του Μασάδο και του γιατρού της ομάδας που ήθελαν να τον προφυλάξουν και να μην ρισκάρουν. 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top