“Κόκκινη κάρτα” από Μαξίμου για την εκλογή Μπαλτάκου στην ΕΠΟ

Η κυβέρνηση έχει σοβαρές επιφυλάξεις για το εάν η εκλογή του Τάκη Μπαλτάκου μπορεί να συμβάλει στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, διαμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Την κάθετη αντίθεση της κυβέρνησης στην εκλογή του Τάκη Μπαλτάκου στην προεδρία της ΕΠΟ εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ερωτηθείς σχετικά στο briefing, ο κ. Οικονόμου δεν έκρυψε την ενόχληση του Μαξίμου για την εκλογή του Τάκη Μπαλτάκου, η οποία έχει προκαλέσει άλλωστε πλήθος αντιδράσεων και στο χώρο του αθλητισμού.

“Η ΕΠΟ έχει αυτοδιοίκητο. Η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει σε διαδικασίες ομοσπονδιών. Θα κριθεί από την αποτελεσματικότητα της η συγκεκριμένη επιλογή”, απάντησε καταρχάς θεσμικά ο κ. Οικονόμου, αλλά πρόσθεσε:

“Όμως, επειδή με ρωτάτε και επειδή όλοι γνωριζόμαστε οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, η κυβέρνηση έχει σοβαρές επιφυλάξεις για το εάν η συγκεκριμένη επιλογή μπορεί, και συμβολικά και ουσιαστικά, να συνδράμει στο έργο εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου και στην απαλλαγή του από σειρά στρεβλώσεων που το βασανίζουν χρόνια”.

 

To Top