Σαλάχ: “Θ’ αντάλλαζα τα βραβεία μου για να ξαναπαίξω τον τελικό με τη Ρεάλ”

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε μια δημοσίευσή του στα social media εξέφρασε την επιθυμία του να έπαιζε ξανά τον τελικό του Champions League, ανταλλάζοντάς τα με τους ατομικούς τίτλους που κέρδισε στην Premier League.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με τα βραβεία που κατέκτησε τη φετινή σεζόν στην Premier League (πρώτος σε γκολ μαζί με τον Σον και σε ασίστ), τα οποία όμως θα αντάλλαζε για να παίξει ξανά τον τελικό του Champions League.

Παρ’ όλα αυτά ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός ευχαρίστησε τους φίλους της Λίβερπουλ για την υποστήριξη που έδειξαν σε εκείνον και την ομάδα και ανυπομονεί για την έναρξη της νέας χρονιάς.

“Το να σε αναγνωρίζουν οι οπαδοί και οι αθλητικοί δημοσιογράφοι είναι κάτι ιδιαίτερο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ωστόσο, θα μπορούσα ν’ ανταλλάξω αυτά τα βραβεία για να ξαναπαίξω στον τελικό με τη Ρεάλ, αλλά δεν λειτουργεί έτσι το ποδόσφαιρο.

Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο πολύ θέλαμε όλοι να επιστρέψουμε στο Λίβερπουλ με το ευρωπαϊκό τρόπαιο, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να ευχαριστήσω τους οπαδούς όσο θα ήθελα για την υποστήριξή τους. Ήταν μια πολύ μεγάλη αγωνιστική περίοδος και ένα κομμάτι μέσα μου εύχεται να μπορούσαμε αύριο κιόλας να ξεκινούσαμε πάλι από την αρχή” έγραψε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στην ανάρτησή του.

 

 

To Top