«Κόλλησε» στο 0-0 η Κ-20

Χωρίς νικητή, αλλά και χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση της Κ-20 με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές ήταν κατά διαστήματα καλύτεροι και άξιζαν να πάρουν τη νίκη.

Οι «κίτρινοι», οι οποίοι προέρχονταν από την άσχημη εμφάνιση και την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο (0-3), ήθελαν να αποδείξουν ότι… χτυπά μέσα τους η καρδιά του πρωταθλητή και παρουσιάστηκαν πολύ ανταγωνιστικοί, έχοντας τον έλεγχο του κέντρου και καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι τους. Ωστόσο, δεν ήταν αρκετά συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο και ο Παναθηναϊκός είχε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο Διούδης κράτησε την εστία του απαραβίαστη.

Ο Άρης κατάφερε να σταθεί πολύ καλά στα πρώτα λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Πασσιαλή δυσκόλεψαν πολύ τους γηπεδούχους να αναπτυχθούν, κλείνοντας τους διαδρόμους και έχοντας καλή αμυντική λειτουργία, με τον Διούδη όποτε χρειάζεται να δηλώνει «παρών» και να απομακρύνει δύο καλά σουτ των «πρασίνων» στο 23′ και το 28′.

Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, Γιώρης και Αντωνιάδης ήταν σε καλή μέρα και μοίραζαν ωραία το παιχνίδι της ομάδας, η οποία πλησίασε με αξιώσεις ουκ ολίγες φορές στην περιοχή του Καπίνο. Στο 23′ μάλιστα ο Άρης να μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ, η κεφαλιά του Γιώρη όμως, μετά από εκτέλεση φάουλ, πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Από τα μέσα του πρώτου μέρους και μετά ο Παναθηναϊκός άρχισε να γίνεται πιο επικίνδυνος, εκμεταλλευόμενος κυρίως λάθη της άμυνας του Άρη, που από ένα σημείο και μετά έδειχνε να μην πατάει τόσο καλά. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή, τα οποία είτε κατέληγαν άουτ είτε τα εξουδετέρωνε ο Διούδης.

Ο τερματοφύλακας του Άρη συνέχισε να σταματάει τις προσπάθειες των παικτών του Ρότσα και στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 55′, όταν έδιωξε δύσκολα το σουτ του Αποστολόπουλου μέσα από την μικρή περιοχή.

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να συνέχιζαν να προβληματίζουν στην άμυνα, επιθετικά όμως είχαν καλή ανάπτυξη και εκμεταλλεύονταν τους χώρους που έβρισκαν, χάνοντας στο 60′ μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 0-1. Με ωραία ατομική προσπάθεια ο Μαρμαράς μπήκε στην περιοχή του Παναθηναϊκού, έκανε το σουτ από κοντά, ο Καπίνο όμως με εντυπωσιακή ενέργεια έδιωξε την μπάλα, κρατώντας το μηδέν.

Η συνέχεια της αναμέτρησης δεν επεφύλασσε άλλες συγκινήσεις, με το 0-0 να παραμένει μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

To Top