ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κόλτσης: “Ιστορική μέρα, δίκαια η άνοδος, ο Άρης αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει”

Ο Γιώργος Κόλτσης βοηθός προπονητής Λαμίας βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου κι αναφέρθηκε στην άνοδο της ομάδας του, αλλά και στον Άρη.

«Σήμερα είναι μία ιστορική στιγμή για την ομάδα της Λαμίας, για την πόλη, όλο τον νομό. Θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσουμε από σήμερα τη δεύτερη θέση για την Σούπερ Λίγκα. Το αξίζουν οι παίκτες μου και ο κόσμος της ομάδας μας. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και αργά ή γρήγορα θα πάει στη φυσική του θέση» είπε αρχικά.

Για το αν η άνοδος της Λαμίας είναι δίκαιη: «Η άνοδος είναι απόλυτα δίκαιη. Η δική μας η ομάδα συγκροτήθηκε με παιδιά που είχαν δίψα για διάκριση. Είχαμε δείξει τα μηνύματα στα φιλικά παιχνίδια. Νομίζω ότι είναι η δική μας η ομάδα, η οποία από πολλούς συναδέλφους ακούγαμε θετικά σχόλια, ειδικά στον πρώτο γύρο. Στον δεύτερο γύρο λέγανε για τα Τρίκαλα, για τον Απόλλωνα που δεν χάνει. Δεν ειπώθηκε από κανέναν ότι παίζει ο Άρης καλό ποδόσφαιρο. Εμείς ενισχυθήκαμε τον Δεκέμβριο. Αν είμαστε ευνοημένοι μπορώ να πω; Κάλλιστα μπορώ να πω για τις άλλες ομάδες που ευνοήθηκαν. Σταθερή πορεία σε όλο το πρωτάθλημα. Ο κόσμος βοήθησε 4-5 φορές γεμίσαμε το γήπεδο και συνέβαλλε τα μέγιστα”.

To Top