ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεράστια η ευθύνη σε Καρυπίδη! Ο κόσμος ζητάει απαντήσεις και λύσεις

Ο Άρης απέτυχε να ανέβει στην Σούπερ λίγκα… Τουλάχιστον αγωνιστικά και μαθηματικά. Μέσα σε ένα θολό και σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, ανίσχυρος και… φλύαρος, χωρίς να καταφέρει να πάρει ένα “μεγάλο” παιχνίδι.

Το σημερινό 0-0 με την Λαμία ήταν η κορυφή του παγόβουνου στα τεράστια λάθη εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων. Mαθηματικά δεν ανεβαίνει ο Άρης. Εάν και εφόσον υπάρξει παράθυρο (πράγμα εξαιρετικά απίθανο) μπορεί να υπάρξει ελπίδα μέσω των αδειοδοτήσεων. Αλλά και πάλι η ουσία δεν αλλάζει, μια και ο Άρης ήταν ο μεγάλος χαμένος της χρονιάς.

Μοιραία. η μεγαλύτερη ευθύνη πέφτει στον μεγαλομέτοχο Θόδωρο Καρυπίδη. Οι ευθύνες του τεράστιες, τα λάθη του συγκεκριμένα:

  1. Λάθος αγωνιστικός σχεδιασμός
  2. Λάθος η στήριξη στον Αναστόπουλο, όταν η ομάδα “φώναζε” για τον κατήφορό της.
  3. Δεν διατήρησε την ισορροπία στα αποδυτήρια, εξαιτίας των οικονομικών εκκρεμοτήτων.
  4. Δεν θωράκισε την ομάδα εξωαγωνιστικά, με αποτέλεσμα Απόλλων και Λαμία να πάρουν βαθμούς που δεν τους άξιζαν λόγω των διαιτητικών αποφάσεων. Κατάντια ο Άρης να είναι εκτός των κέντρων αποφάσεων και ανίσχυρος απέναντι σε συλλόγους, όπως ο Απόλλων και η Λαμία. 

Μέσα σε αυτό το κάδρο ο Άρης καλείται να βαδίσει στην επόμενη μέρα. Να αποδράσει από τα προβλήματά του.

Ο κόσμος ζητάει απαντήσεις και λύσεις. Ο Άρης πρέπει να επιστρέψει στη φυσική του θέση και γι αυτό χρειάζονται πράξεις, γενναίες αποφάσεις και όχι λόγια και καφενειακές συζητήσεις.

To Top