Κόμπι: “Έτσι θα μάρκαρα τον ΛεΜπρόν”

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των playoffs και ο Κόμπι Μπράιαντ κλήθηκε να μιλήσει για τον ”Βασιλιά”, τον οποίο και αποθέωσε! Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει για το πως θα αντιμετώπιζε τον 32χρονο, αν έπαιζε ακόμα!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Για να καταλάβεις έναν μύθο, ο καλύτερος τρόπος είναι να ρωτήσεις έναν άλλο!

Ο Κόμπι Μπράιαντ βλέπει τα κατορθώματα του ΛεΜπρόν Τζέιμς και όπως ήταν φυσικό, είχε μόνο τα καλύτερα να πει! Απάντησε μάλιστα και στο ερώτημα πώς θα τον αντιμετώπιζε αν έπαιζε ακόμα στο ΝΒΑ!

”Νομίζω ότι ο ρυθμός που παίζει είναι το βασικό. Είναι ικανός να ελέγξει τον ρυθμό ενός αγώνα. Ειδικά οι αγώνες στα playoffs, βασίζονται στις αλλαγές του μομέντουμ και αυτό που ξέρει να κάνει καλά φέτος, είναι να ελέγχει το μομέντουμ. Είναι πολύ δύσκολο και γι’ αυτό έχει κυριαρχήσει στη postseason.

Ο τρόπος που χρησιμοποιείται πλέον είναι διαφορετικός από τον τρόπο του παρελθόντος. Καταλαβαίνει περισσότερο από ποτέ πως η εξοικονόμηση ενέργειας  είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Τον βλέπεις πως λειτουργεί στις γωνίες, στη γραμμή των βολών. Εξελίσσεται συνεχώς. Δεν τα είχε αυτά όταν ξεκίνησε στο ΝΒΑ”.

Πώς όμως μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτόν τον ΛεΜπρόν; Ο πέντε φορές πρωταθλητής δίνει μία συμβουλή σε όσους θα κληθούν να μαρκάρουν τον ”Βασιλιά”: ”Πρέπει να τον αποτρέψεις από το να πάει αριστερά. Κάθε μεγάλο σουτ που έχει βάλει έχει γίνει μετά από κίνηση προς τα αριστερά.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως πάει αριστερά και μπορεί να εκτελεί αυτά τα σουτ. Το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να μην τον αφήσω να πάει αριστερά. Όλα αυτά τα σουτ έρχονται είτε από τα δεξιά στο ποστ ή μετά από αριστερή ντρίμπλα. Αν τον μάρκαρα, θα έκανα αυτό και θα τον ανάγκαζα να δοκιμάσει άλλες κινήσεις”.

To Top