Κόντε: «Λυπηρό αυτό που συμβαίνει στην Τσέλσι»

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, δήλωσε ότι αισθάνεται οίκτο για την πρώην ομάδα του μετά τις κυρώσεις που επέβαλε στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς η βρετανική κυβέρνηση, λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο Αμπράμοβιτς, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι πουλούσε τον σύλλογο του δυτικού Λονδίνου, αλλά αυτή η διαδικασία βρίσκεται πλέον σε αναμονή και με την ομάδα να λειτουργεί πλέον με ειδική κυβερνητική άδεια.

Ο Ιταλός Κόντε, που οδήγησε την Τσέλσι στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-17 και στο κύπελλο Αγγλίας την επόμενη σεζόν είπε ότι λυπάται για την κατάστασή της ομάδας.

«Δεν είναι εύκολο, και ειλικρινά, είναι κρίμα, είναι κρίμα επίσης επειδή ήμουν ο προπονητής αυτού του συλλόγου και απόλαυσα δύο σεζόν», είπε ο Κόντε στους δημοσιογράφους ενόψει του αγώνα των Σπερς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο.

«Κέρδισα δύο τίτλους… σε αυτόν τον σύλλογο και είναι κρίμα να ακούω την κατάσταση. Δεν είναι απλό για τους παίκτες, δεν είναι απλό για τον (προπονητή) Τόμας Τούχελ, τους οπαδούς, το περιβάλλον της Τσέλσι.

Ειλικρινά ελπίζω ότι γενικά αυτή η κατάσταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας θα τελειώσει και θα βρεθεί ειρήνη γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ελπίζω το καλύτερο για αυτόν τον σύλλογο… σίγουρα αγαπώ την ομάδα», είπε ο Κόντε.

To Top